İsrail Lübnan’da 5. Nesil savaş metottu olan dijital saldırıyı bütün Dünya’nın gözünün içine soka soka gerçekleştiriyorsa, Türkiye’nin savunma sanayi projeleri partiler üstü olmalı. Kamu diplomasisi, Milli Teknolojileri desteklemeli ve Savunma sanayi siyasette alet edilmemeli.

Hangi hükümet gelirse gelsin, Savunma sanayi projelerine dokunmama garantisi vermeli.

Dış politika ve savunma sanayi projeleri siyasette göre belirlenmemeli.

Bakınız; İsrail son eylemi ile bütün Dünya yı bir kez daha uyardı. Yazılarımı takip eden okuyucularımız hatırlamalı. İsrail’in Elektro manyetik bir saldırıyı yapılabileceğini konusunda aylar önce uyarı da bulunmuştuk.

Şimdi, Dünya böyle bir saldırıya karşı nasıl önlem alırız diye düşünmeye başladı. Bu saldırı Avrupa yı silkelerken, katil İsrail,  akıl savaşları sürdürüyor.

İsrail beklediği misilleme İran ve Arap ülkelerinden gelmediği için, işin içine akıl savaşlarını katarak bütün Dünyaya uyarıda bulunup daha da cesaretlendi.

İslam işbirliği teşkilatı varlığını yitirirken, kâğıttan kaplan olan İran, kevgire döndü.

Sesi kısık çıkmaya başladı.

İsrail bu kez, Lübnan’a saldırmakla büyük zarar uğrayacak çünkü, Lübnan’ının Güneyine girerse,  Hizbullah’ın alanına iyice girecek ve kara savaşlarında İsrail çok fena dayak yiyecek gibi.

Bu arada tehlikenin farkında olan Suriye ise, Hapiste bulunan binlerce mahkûm için, ”Genel AF” ilan etti.

Yani işler iyice karışık.

İsrail ile savaşmak gölgelerle savaşmak gibi dersek kimse kızmasın. Garantör olmamasına rağmen ABD, Güney Kıbrıs’a üs kurarak, İsrail’in güvenliğini sağlamaya çalışıyor. 

Gücünü ABD ve İngiltere’den alan Katil Siyonist İsrail’in köpek ulumaları daha da artarken kıyameti öne çekmeye çalıştığının farkında olan Türkiye, İslam ülkelerinin sessizliğine anlam veremiyor.

Asıl amacın Türkiye olduğunu bilen Arap ülkeleri kalleşliğini sürdürüp sesiz kalırken, İsrail’in Türkiye planı asla tutmayacak.

Çünkü Türkiye eski Türkiye değil.

Cumhurbaşkanının ABD gezisinde Gazze ve Lübnan için Dünya’dan yardım isteyip İsrail’i yerin dibine batırması çok ses getirdi. Katil Netanyahu’nun yeni planlar için acil ABD’ye gitmesi çok konuşuldu.

Kasım ayında yapılacak olan ABD başkanlık seçimleri İsrail için vız gelip tırıs gider. Çünkü her seçilen Başkan, Siyonistlerle iş birliği yapmazsa yaşama hakkı verilmez.

Bunun bilincinde olan adaylar İsrail’e istediğini vermek zorunda. Çünkü Amerika derin devleti Siyonistlerin elinde. Düşünün ki, Trump denen aklı yarım adam, ‘’seçimi kazanırsam İsrail’e para vermem” dedi ve kulağından oldu. Sonrasında ikince kez suikastta uğradı.

Yani işin özü şu ki, İsrail ABD’yi kucağına oturturmuş. İstediği her şeyi yaptırabiliyor ve hiçbir şekilde takmıyor.

Peki ne olacak?

ABD, İngiltere desteği ile bölgesel savaşı tırmandırıp daha fazla kan dökülmesi için İsrail’i kullanacak ve daha fazla silah satacak.

Şimdi, İsrail Gazze’yi yarım bırakıp Lübnan’a oradan da asıl amaca ulaşmak için Suriye’ye vuracak. Çünkü nihai hedefi Suriye topraklarında PKK ile birlikte “Teröristan” ı kurmak.

Gazze savaşında PKK’dan önemli destek alan İsrail, birçok alanda PKK’lı teröristleri siper olarak kullandı. PKK’lı birçok genç bu kez Suriye’de bekletilerek, Lübnan’a gönderilecek.

Türkiye, BM’de Erdoğan’ın mesajı ile tansiyon ölçerken, İsrail’in Lübnan ve Suriye sonrası Türkiye’yi hedeflediği gerçeğinin farkında.

Sonuç ne olur?

Hamaset yapmıyorum.

Madem hedef Türkiye,

Kolay lokma olmadığımızı Dünya görecek.

Belki de Türkler yeniden tarih yazacak.

Hodri meydan.

Selam Dua ve bayrak ile kalın…