Temiz toplum huzurlu gelecek için her alanda Erdoğan hükümetin büyük bir temizlik yapması gerekir.

Erdoğan bir zamanlar, ‘’Babam olsa tanımam” demişti. 

O zaman buyurun yapın temizliği, babanız da olsa kimseyi tanımayın.

“BEKA” dediğiniz seçimleri kazandınız.

Milleti PKK belasından, kriptolu FETÖ cülerden ve Cemaatlerin elinden kurtarın.

Aziz millet size 5 yıl daha opsiyon verdi.  Bu ülkeyi FETÖ ve PKK dan arındırırsanız cemaatlerden arındırırsanız, ekonomiyi düzeltirseniz ne ala, yoksa seçmen size erken yol verecek bilesiniz.

Ak parti medeniyete öncülük etmek için yolla çıkarken, Çukur ambar siyasetinin dışına çıkmalı ve Seküler kesimin kaygı ve taleplerini dikkate almalı.

Bakınız gücün sağında solunda olanlar Ankara Çukur ambar da toplanıp orada kararlar alıyor.

Onun için diyorum ki, madem, ‘’Babam olsa affetmem” diyorsunuz, Çukur ambar siyasetini bitirin medeniyete öncülük yapın.

İçimize yıllardır sızmış vatan hainlerini temizleyin ki, ‘’TÜRKİYE YÜZYILLI” tam anlamıyla başlasın.

Eğer terazi dengede tutulmazsa, büyük bir çürümüşlük ortaya çıkar. Bu da sizin silinip gitmenize belki de yargılanmanıza yol açar.

Kabinedeki bakanların profiline bakıldığında en büyük ilgiyi, Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek ile Dışişleri bakanı Hakan Fidan gördü.

Lakin en büyük sorun ekonomi.

Son günlerde ülke seçim sonrası Kur üzerinden vurulmaya başlandı. Eğer Faiz ve kur üzerinde etkili dokunuşlar yapmazsanız. Mehmet Şimşek’in elinde sihirli değnek yok hiçbir şey yapamaz, yine eski günlere geri döneriz.

Ak Parti Kasım ayında bütün il ve ilçe teşkilatları seçimlerini yapıp büyük kongreyi bekleyecek.

Bu kongrelerde temizlik yapılması şart dedik.

Ciddi anlamda bir temizlik yapılması gerekir.

Sayın Cumhurbaşkanı büyük kongrede adı geçmişte ihale ile anılan FETÖ ile anılan kimler varsa, kısacası ayağı tozlu çamurlu hepsini göndermeli. Yoksa, geçmişte silinip giden tabelası kalan partiler gibi olup belki de yargılanma sürecine dahil edilebilir.

AK PARTİ İL BAŞKANI YILDIRIM BAŞARILI BİR SÜREÇ YÖNETTİ

Ak Parti büyük kongreye hazırlanırken, Elazığ’da ise Ak Parti il başkanının değişeceği yönünde kanaatler mevcut.  Ben bu değişimden yana değilim. Milletvekilliği nasip meselesi mi, kumaş meselesi mi? Bilmem lakin, Ak Parti Elazığ’da 3 Milletvekili ve %70 oy oranı ile büyük bir başarı elde etti.

Bu başarıda Şerafettin Yıldırım’ın payı çok yüksek.

Yıldırım aslında başarılı bir dönem geçirdi. İnanılmaz hakaretlere karşı üslubunu bozmadan cevabını verdi lakin, Milletvekilleri ve belediye başkanı bile büyük resmi görmeden Elazığ ‘da yaşanan oy kaybının faturasını Şerafettin Yıldırım’a kesmeye kalktı. Yaşanan olayları sükûnetle hakkı ve hakkaniyeti gözeterek idare etmeye çalışan Şerafettin Yıldırım’ın yerine AK Partiye AKP diyerek vekille poz veren birimi gelecek yoksa, daha iyi biri mi bulunacak bilmiyoruz. Ben bu değişimin yapılmaması gerektiğine inananlardanım.

Ezcümle: AK Parti, Çukurambar siyasetinin dışına çıkıp, Karadenizli olsun bakırdan olsun anlayışını bırakıp tez elden 2002 Ruhuna yeniden dönmeli. O Ruh vatandaşın en büyük özlemi. Sayın Erdoğan partide resetleme yapmaz duygusal devam ederse, yapılacak erken seçimde beklenen sonucu asla alamaz. Ülkenin yarım kalmış projelerine kimler çöker siz tahmin edin.

Selam dua bilgi ve bayrak ile kalın...