AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI, Elazığ’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Kentte bulunan özel bir işletmede gazetecilerle bir araya gelen NAZIRLI, yaşının genç olmasına rağmen siyasetin içinden geldiğini, Elazığ’a ve Elazığ’ın sorunlarına vakıf olduğunu belirterek, ‘’Yoğun bir seçim dönemi geçirdik, yorulduk ama çok şükür kıymetli ve değerli milletimiz Cumhur İttifakı ile devam dedi’’ diye konuştu. 

Yaşamının büyük bir bölümünün Elazığ dışında geçmesi nedeniyle toplumda ‘Elazığ’ı tanımaz, bilmez’ algısının oluştuğunu, bunun tam tersine Elazığ’ıve kentin sorunlarının neler olduğunu çok iyi bildiğini belirten NAZIRLI, ‘’Şunu özellikle belirtmek istiyorum; Elazığ sahipsiz sözüne asla katılmıyorum. Elazığ sahipsiz değil. Bizler siyasiler olarak sizlerde şehrin eli, kolu, gözü ve kulağı durumunda olan gazeteciler olarak bu şehir için elimizi taşın altına koyma zamanı gelmiştir. Elazığ’ın gelişip kalkınması ve sorunlarının çözüm bulması adına çalışacağız’’ ifadelerini kullandı. 

Elazığ'ımızın kıymetli basın mensupları ile bir araya geldik. Esnafımızdan çiftçimize, ev hanımlarımızdan öğrencilerimize kısaca Elazığ'ımızın tüm kıymetlerinin sorunlarıyla hemhal olmaya devam ediyoruz. Şehrimizin Türkiye'ye açılan pencereleri olan basın mensuplarımızla buluşmamızda da şehrimizi konuştuk. Şehrimizin tüm dinamikleriyle Elazığ için tek yürek olarak çalışacağız ve şehrimizi parmakla gösterilir hale getireceğiz.  

Katılımları için; TURAN Gazetesi Haber Koordinatörü İzzet Tumay'a, Elazığ İnternet Medyacilari Cemiyet Başkanı Erhan Bahçeci'ye, Günışığı Gazetesi'nden Özgür Yıldırım'a, Hakimiyet Gazetesi'nden Ömer Enes Yıllar'a, Sondakika23'ten Hasan Bak'a, Tek Medya Grup Manset23'ten Zülfü Bal'a, Fırat Gazetesi'nden Kübra Türkan'a, Kanal23'ten Ceylan Tümen'e, Kanal Fırat'tan Özlem İspir Annak'a, Elazığın Sesi'nden Erhan Dabak'a, Ay Işığı Gazetesi'nden Mehtap Özer Seyran'a, Elaziz Gazetesi'nden Osman Gürses'e, A Haber/Haber23'ten Fırat Öztürk'e, İHA'dan Aydın Yorat'a, Sözcü Gazetesi'nden Evren Demirdaş'a, Elazığ Sonsöz' den Muhammed Şağbanşua'ya, Sür Manşet Gazetesi'nden Murat Atlamış'a, Elazığ Detay Haber'den Gülşah Altaş'a teşekkür ederim.''

Soru cevap kısmının ardından toplantı tanışma ve sohbet ortamında devam etti. 

Editör: Haber Merkezi