İzzet TUMAY - Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat ULAŞ, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle TURAN’a yaptığı özel açıklamada, yurttaşların bayram alışverişi konusunda hassa olmalarını, alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları gerektiğine vurgu yaptı.
‘’Birlikte ağladığımız, birlikte güldüğümüz yerel esnafımıza sahip çıkalım, bayram alışverişlerimizi yerel esnaflarımızdan yaparak ekonomik olarak sıkıntı içerisinde olan esnaflarımızı bir nebzede olsa rahata kavuşturalım’’ diyen ULAŞ, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı olarak Elazığ’da faaliyette bulunan yerel esnafın ve Elazığ'ın kalkınması için bu bayramda ve bayramdan sonra da alışverişi yerel esnaftan yapılmasını isteyerek, ‘’İyi günümüzde, düğünümüzde ve cenazemizde bizimle olan, kimi zaman evimizin anahtarını hatta çocuğumuzu 'biraz burada oyalansın' diye emanet ettiğimiz ve üzerimde param yok sonra versem olur mu? diyebileceğimiz esnafımıza sahip çıkalım. Bizler her zaman esnaflarımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.

J H G R E E F T T T Y0

Yerel esnafımıza vatandaşlarımızın sahip çıkacağına inancımız tamdır. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ilimizde ve ülkemizde ki yerel esnaflarımızın çekmiş oldukları yerel ekonomilerde ki en büyük sorunlardan birisi ulusal ve uluslararası işletmelerin küçük esnaf karşısında yüksek rekabet gücü ve yerel küçük esnafın buna karşı direnme gücünün bulunmamasıdır. Küçük esnafın bu konuda desteklenmesi ve ayakta kalması için halkımızın daha fazla yerel esnaftan alışveriş yapmasının sağlanması gerekmektedir.

K J H G E W W W

Küçük esnaftan alışveriş yapmanın ekonomiye katkıları olacağı gibi alışveriş yapılana ve yapana da pek çok faydası olacaktır. Halk olarak Elazığ’da  birlikte ağlayıp, birlikte güldüğümüz yerel esnafımıza sahip çıkalım, alışverişlerimizi yerel esnaftan yapalım. Vatandaşlarımızın duyarlılık göstererek yerel esnafına sahip çıkacağına inancımız tamdır. Bu konuda duyarlılık gösteren halkımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: İzzet TUMAY