ÖZEL HABER

TURAN 'ÇUVALDIZ' ÖNERMİŞTİ, VALİ TORAMAN’DAN DESTEK GELDİ! 

‘TURAN’dan Çuvaldız’ da ‘’Savaş nedeniyle içimizde ukde kalan coşkumuzu, heyecanımızı evlerimize Türk Bayrağı asarak yaşayalım ve Elazığ'ı bayraklarla donatalım!’’ tavsiyemize Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN’dan destek geldi...

Gazeteniz TURAN’ın her hafta salı günü okuyucularıyla paylaştığı ‘TURAN’dan Çuvaldız’ da ‘’Savaş nedeniyle içimizde ukde kalan coşkumuzu, heyecanımızı evlerimize Türk Bayrağı asarak yaşayalım ve Elazığ'ı bayraklarla donatalım!’’ tavsiyemize Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN’dan destek geldi. 

ÇUVALDIZ’da, ''Gündem öyle yoğun ki... Bir yanda savaşın ateşi öte yanda seçim ateşi! Bu ateşler içerisinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı ihmâl etmeyelim. Savaş nedeniyle içimizde ukde kalan coşkumuzu, heyecanımızı evlerimize Türk Bayrağı asarak yaşayalım ve Elazığ'ı bayraklarla donatalım!'' yazımızın ardından Elazığ Valiliğinden Vali TORAMAN imzalı yapılan paylaşımda, ‘’Haydi Elazığ! Şimdi Bayrak, Şimdi Bayram zamanı. Cumhuriyetimizin 100. Yılında balkon, pencere ve işyerlerimizi Ay-Yıldızlı bayrağımızla süsleyelim’’ ifadelerine yer verildi. 

TURAN Gazetesi olarak Vali Dr. Ömer TORAMAN’a bu hassas ve anlamlı desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz.