Dün İmam Efendi Bulvarı’nda meydana gelen ve ucuz atlatılan kazanın videosuna Gazeteniz TURAN ulaştı. Videoda tır sürücüsünün hatalı ‘u’ dönüşü yaptığı ve tırın arka tekerleğinin orta refüj taşlarına gelmesiyle devrilerek yan yattığı görülüyor. 

Geliş gidiş şeklinde çift yönlü caddede dar olmasına rağmen ‘u’ dönüşü yapan tır sürücüsünün yaptığı bu hayati hata ucuz atlatılırken, görüntülerde ‘u’ dönüşünün yasak olduğu yolda tır şoförünün bir anlık hatası tırın yan yatmasına neden olduğu görülüyor. Tırın devrildiği sırada şağ şeritte başka araç veya yayanın olmaması ise büyük bir facianın önüne geçiyor.  

Dün Hazardağlı Kavşağı'nın alt kısmında bulunan İmam Efendi Bulvarı, yine bir kazaya sahne olmuş, gece yarısı meydana gelen kazada bir tır devrilmişti. Kaza sonrası olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, devrilen tırın sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı. 

Vatandaşlar, kazanın gerçekleştiği İmam Efendi Bulvarı'nda sık sık benzer olayların yaşandığını belirterek, yolda gerekli güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğine dikkat çekti. 

Editör: İzzet TUMAY