ÖZEL HABER

‘’THY ORGANİZASYONU ELAZIĞ’IN TANITIMINA CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK’’

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI, Elazığ’ın turizm potansiyelini arttırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor…

Elazığ’da düzenlenecek olan Türk Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu Toplantısı hakkında bilgiler veren AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI, yakın zamanda düzenlenecek olan organizasyonun Elazığ’ın tanıtımına ciddi anlamda katkı sunacağını belirtirken, bloggerlar tarafından yaklaşık 1 hafta sürecek olan çekimlerin sosyal medya da büyük ilgi göreceğini düşündüğünü söyledi. Açıklamaların devamında Havayolu şirketi A Jet firması ile ilgili yaşanan rötar sorununa da değinen Milletvekili NAZIRLI, ‘’Rötar sorunuyla ilgili yaşanan mağduriyeti biliyorum. Gerekli görüşmeleri yaptık ve yavaş yavaş bu sorun düzene giriyor.’’ Diye konuştu.

‘’THY ORGANİZASYONU ELAZIĞ’IN TANITIMINA CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK’’ 

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIIRLI, yakın zamanda Elazığ’da düzenlenecek olan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ayrıntılarını Gazeteniz TURAN’a açıkladı.

Elazığ’da düzenlenecek olan Türk Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu Toplantısı hakkında bilgiler veren AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI, yakın zamanda düzenlenecek olan organizasyonun Elazığ’ın tanıtımına ciddi anlamda katkı sunacağını belirterek şunları kaydetti: ‘’Bu önemli etkinliği, Elazığ'ın tanıtımı ve turizmi için büyük bir fırsat olarak görüyoruz. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ı ziyaret ettik. Türk Hava Yolları’nın senede bir yönetim kurulu toplantısı yapılıyor. Yönetim kurulu başkanı, genel müdürleri, strateji, pazarlama başkanlarını Elazığ’a davet ettik. Bu davetimizi de bizleri kırmayarak kabul ettiler. Elazığ programı kapsamında ilk olarak bir basın toplantısı yapılacak. Akabinde heyet kendi toplantılarını yapacaklar. Daha sonra Elazığ Mutfağından oluşan bir ikram olacak. İkramın ardından Harput, Palu ve Sivrice gezileri yapılacak. Birde Türk Hava Yolları ekibinin bloggerları var, alanında uzman olan bloggerları Elazığ ile ilgili çekimler yapacaklar ve şehrimizin tanıtımına katkı sunacaklar. Ayrıca, blogger ekibini yaklaşık 1 hafta Elazığ’da misafir edeceğiz. Bu sayede Elazığ sosyal medya platformlarında ciddi anlamda tanıtılmış olacak. Her fırsatta şehrimize desteğini gösteren THY Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bolat ve yönetimine teşekkür ederim.’’ Diye konuştu. 

‘’A JET’İN RÖTAR SIKINTISINDAN BİZDE MÜZDARİBİZ’’

Açıklamaların devamında Havayolu şirketi A Jet firması ile ilgili yaşanan rötar sorununa da değinen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI; ‘’Bu sorunla ilgili yaşanan mağduriyeti biliyorum. Gerekli görüşmeleri yaptık ve yavaş yavaş düzene giriyor. Bizde bu konuyla ilgili çok sorun yaşıyoruz. Çözümü noktasında girişim ve görüşmeleri yapıyoruz. Düzene girmeye başladı, çözülecek inşallah.’’ Diyerek sözlerini tamamladı.