Turan Gazetesi’nin 3. kuşak temsilcisi merhum Yavuz Turan’ın kızı Melis Turan Kaya’nın eşi Süleyman Kaya’ya ait erkek giyim sektörünün önde gelen markaları Sabri Özel ve Giotelli, geçtiğimiz günlerde SKY Grup’a ait 6.200 metrekarelik yeni showroom’da düzenlenen yeni sezon koleksiyonu tanıtım defilesiyle büyük ilgi gördü.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın da aralarında bulunduğu birçok tanınmış isim, Sabri Özel ve Giotelli’nin ürünlerini podyumda sergiledi. Petekkaya, markanın bir yıl boyunca reklam yüzü olmasının yanı sıra podyumdaki performansıyla da beğeni topladı. 2025 İlkbahar-Yaz kreasyonlarının tanıtıldığı defile, ünlü isimlerin yoğun ilgisini çekti.

Cengiz Kurtoğlu, Nuri Alço, Faik Öztürk, Mahsun Kırmızıgül ve Kubat gibi isimlerin katıldığı davetliler, SKY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kaya ve eşi Melis Kaya tarafından karşılandı. İş ve moda dünyasından birçok davetlinin yer aldığı etkinlikte dans gösterileri ve müzik dinletisi, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Yurtdışında 18 şubeye ulaşarak dikkat çeken Sabri Özel ve Giotelli, erkek giyim sektörünün önde gelen markaları arasında yer alıyor. Aynı etkinlikte, SKY Grup’un Türkiye’de iç pazarda 100 mağaza açma hedefiyle çalışmalarına devam ettiği de ifade edildi.

Editör: İzzet TUMAY