Uzun zamandır sık sık yaşanan trafik kazaları nedeniyle gündemden düşmeyen Elazığ Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarı Mobilyahome kavşağı ile ilgili çözümsüzlük süreci devam ediyor. 

Ekran Görüntüsü 2024 08 16 202707

Hemen hemen hergün trafik kazalarının meydana geldiği kavşak ile ilgili yaşanan sorunu dile getiren bölge sakinlerinden Fırat DOĞAN isimli vatandaş, yıllardır sayısız trafik kazası yaşanmasına, bu kazalar nedeniyle onlarca insanın yaralanmasına neden olan Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarı Mobilyahome kavşağı ile ilgili herhangi bir önlem alınmadığını belirterek, ‘’Elazığ Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarı mobilyahome kavşağı. Yıllardır sayılamayacak kadar maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar meydana geldi. Ne masumlar hastanelerde acı çekti, milli servet çöp oldu, ne kavgalar, husümetler oldu. Emin olun saymakla bitmez.

Ekran Görüntüsü 2024 08 16 202807

Kavşakla ilgili çözüm odaklı 10’larca kez paylaşım yapılmasına rağmen ne oralı olan oldu nede ilgilenen. Ve yıllarca bu olaylara canlı tanık olan ben iki hamleyle çözümün olduğunu, bir hamleyle de en azından azalacağını ya da hafifleyeceğini düşünüyorum. Hiçbir çıkarım yok sadece şahit olduğum acı görüntülere bir daha şahit olmak istemiyorum. Umarım siz karar mercilerinde de bendeki kadarda olsa merhamet vardır’’ dedi. 

Editör: İzzet TUMAY