Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şubesi’nin 20 Ağustos 2024 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında, mevcut başkan Erkan Demir yeniden başkanlığa seçildi. Erkan Demir, başkanlığa yeniden seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, dernek üyelerine teşekkür etti.  

Demir, "Beni ve yeni yönetim kurulu üyelerimizi bu onurlu göreve tekrardan layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim" dedi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ASRİAD’ın tüzüğü, değerleri ve amaçları doğrultusunda görevlerini yerine getireceklerini belirten Demir, Elazığlı hemşehrilerin desteği ve önerilerine ihtiyaç duyacaklarını vurguladı. Başkan Demir, görev süresi boyunca iş dünyasının daha geniş bir temsil gücüne kavuşmasını hedeflediklerini belirterek "Yeni bir yapılanma döneminin eşiğinde, ASRİAD’ın öncülük görevinin her zamankinden daha önemli olduğu kanısındayız" dedi. 
3. Dönem başkanlığa seçilen Demir genel kurul konuşmasında şunları söyledi: ''Beni ve yeni yönetim kurulu üyelerimizi bu onurlu göreve tekrardan layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Şube Başkanlığı’nın kolay bir görev olmadığını, işten ve aileden fedakârlık gerektirdiğini ve bu görevin ne tür sorumluluklar içerdiğinin de bilincindeyiz. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımla birlikte, ASRİAD’ın tüzüğü, değerleri ve amaçları doğrultusunda görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Değerli Elazığlı Hemşerilerimiz, Yönetim Kurulu olarak derneğimizin amaç ve gereklerini yerine getirirken sizlerin desteğine, önerilerine, uyarılarına ihtiyacımız olacaktır. Yeni bir yapılanma döneminin eşiğinde, ASRİAD’ın öncülük görevinin her zamankinden daha önemli olduğu kanısındayız. Ümit ediyoruz ki, çabalarımız sonucu iş dünyamız daha geniş ve kapsamlı bir temsil gücüne kavuşacak ve bu sayede, ülkemizin ve şehrimizin temel sorunlarının çözümü için gerekli toplumsal mutabakata daha etkili katkıda bulunabileceğiz. Sözlerime son verirken hepinize bir kez daha bizi bu göreve layık gördüğünüz için şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkür eder, en derin saygılarımı sunarız. 3.dönem yönetim kurulumuzun hayırlara vesile olmasını dilerim.” 

ASRİAD Elazığ Şubesi’nin yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri: 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: 

Erkan Demir 
Özkan Altınışık 
Mesut Gümüşboğa 
Eyüp Emet 
Kürşat Coşkun 
Mahir Karataş 
Melih Savcı 
Burak Yerkazan 
Musa Alperen Namlı 
Kenan Eskibağlar 

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELERİ: 
Recep Işık 
Feti Ahmet Kaymaz 
Zülfü Karaman 

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: 
Mehmet Olmuş 
İlhan Bayrak 
Turgay Dil 
Feti Ahmet Dikmen 
Kerem Demirbağ 

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELERİ: 
Burhan Kılınç 
Özen Sağlam 
Harun Ateş 

Editör: İzzet TUMAY