Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesiyle birlikte AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Elazığ’daki saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  

Karakoçan ilçesine yaptığı kapsamlı ziyarette, hem ilçede devam eden projeleri yerinde inceledi hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Keleş, yoğun programı kapsamında birçok noktada incelemelerde bulundu. 

Ziyaretlerin ilk durağı AK Parti Karakoçan İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Keleş, hem teşkilatın hem de Karakoçanlı vatandaşların taleplerini dinledi. Toplantı sonrası yaptığı açıklamada, istişare ve değerlendirme toplantısının ilçe adına önemli katkılar sağlayacağını belirten Keleş, samimi muhabbetlerinden dolayı İlçe Başkanı Özdemir ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti. 

Karakoçan’daki ziyaretlerine devam eden Milletvekili Keleş, Kaymakam Osman Oğuz Ekşi ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında ilçede yürütülen kamu yatırımları hakkında bilgi alan Keleş, Kaymakam Ekşi’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek ilçe için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. 

Sağlık yatırımlarına da büyük önem veren Keleş, Karakoçan 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve 2 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alarak çalışmaların hızla tamamlandığını aktaran Keleş, sağlık hizmetlerinin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti ve bu önemli yatırımların ilçeye şimdiden hayırlı olmasını diledi. 

Eğitim ve güvenlik alanında da önemli yatırımların devam ettiği Karakoçan’da, yapımı süren 40 dairelik Polis Lojmanları, Tepe Mahallesi’nde bulunan 24 derslikli ilkokul ve ortaokul ile Karakoçan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ve Hükümet Konağı’nda incelemelerde bulunan Keleş, bu projelerin tamamlanmasının ilçeye büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Özellikle eğitim alanındaki yatırımların genç nesillerin geleceği için çok önemli olduğunu belirtti. 

Milletvekili Keleş, Karakoçan İlçe Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ederek, tedavi gören vatandaşlarla ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Vatandaşlara acil şifa dileklerinde bulunan Keleş, fedakâr sağlık çalışanlarına da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Ziyaret programının bir diğer önemli durağı ise Karakoçan’daki esnaf oldu. İlçe esnafını ziyaret eden Keleş, samimi sohbetler gerçekleştirerek esnafın sorunlarını dinledi ve bereketli kazançlar temenni etti. Bu tür ziyaretlerin, toplumla iç içe olmanın ve halkın sorunlarını doğrudan dinleyerek çözüm üretmenin en güzel yollarından biri olduğunu vurguladı. 

Karakoçan’ın Bazlama (Karsıni) Köyü’ne de bir ziyaret gerçekleştiren Keleş, çevre köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Köyde devam eden çalışmalar hakkında bilgi alarak, sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağını ifade eden Keleş, köy halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 

Milletvekili Keleş, Karakoçan ziyaretlerinin son durağında Orta Park’ta Karakoçanlı vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın sorunlarını dinleyen Keleş, ilçeye yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili vatandaşları bilgilendirdi. 

Editör: İzzet TUMAY