ÖZEL HABER

ÇÜRÜK MEYVE TOPLAYAN YAŞLI KADIN YÜREK BURKTU!

Kasanın dibinde kalan ve çürüdüğü görülen erikleri elindeki poşete doldurmaya çalışan yaşlı kadının hemen üst tarafında ise başka bir kadının ise ezik domatesleri topladığı dikkatlerden kaçmazken, çevredeki yurttaşların şaşkın bakışlarına aldırış etmeden çürük sebze ve meyveleri toplayan kadınlar bir süre sonra gözden kayboldu...

Elazığ merkez Kültür Mahallesinde her hafta cumartesi günü kurulan semt pazarında akşam saatlerine doğru yerlere atılan çürük meyve ve sebzeleri topladığı görülen yaşlı bir kadın yürekleri burktu. 

Kasanın dibinde kalan ve çürüdüğü görülen erikleri elindeki poşete doldurmaya çalışan yaşlı kadının hemen üst tarafında ise başka bir kadının ise ezik domatesleri topladığı dikkatlerden kaçmazken, çevredeki yurttaşların şaşkın bakışlarına aldırış etmeden çürük sebze ve meyveleri toplayan kadınlar bir süre sonra gözden kayboldu. 

Yaşanan ekonomik kriz her geçen gün derinleşirken, özellikle semt pazarlarında akşam saatlerine doğru yerlere dökülen ezik ve çürük meyveleri toplayanların sayısında ki artışta dikkat çekiyor.