Maden’in herkes tarafından tanınan ve bilinen renkli siması Şaban YÜREKLİ, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Maden Belediye Başkan Aday Adaylı başvurusunun CHP İl ve İçe Başkanlığı tarafından kabul edilmediğini iddia etti. 

b79bfa43-ee22-4ba9-99a5-3a0d55bdfce4

Gazeteniz TURAN’a ulaşan ve ’feryat’ ederek konuştuğu videoyu gönderen YÜREKLİ, ‘’Maden Belediye Başkanlığı için CHP den aday adaylığı başvurusunda bulunmak için İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlığına müracaat ettim. İl Başkanlığı müracaatını kabul etmiyor ve Maden İlçe Başkanlığı’na gönderiyor. Fakat ilçe başkanı Fethi ARDUÇ, kendisine gelmeyeceğini ve başvurusunu kabul etmeyeceğini söylüyor. Benim bnaşvurumu neden kabul etmiyorsunuz, amacının CHP Maden’de basit duruma düşsün.  

04983eaa-727f-453a-bd8e-e9bb6f1f36bd

YÜREKLİ, ÖZGÜR ÖZEL’E SESLENDİ; ATATÜRK ADINA BU OLAYA EL KOY! 

Ben Maden Belediye Başkanlığı için aday adayı olmak istiyorum. Sayın Genel Başkanımız Özgür ÖZEL; senin İl Başkanın, merkez ilçe başkanın, ilçe başkanın beni kabul etmiyor. Gelin araştırma yapın, Maden halkı beni istemiyorsa hay hay benim başım üstüne. Sayın Özgür ÖZEL, sizden istirham ediyorum; bu olaya Atatürk adına el koy’’ dedi. 

Editör: İzzet TUMAY