Yenimahalle Muhtarı Ayhan Yılmaz ve Zafran Mahalle Muhtarı Selahattin Kuşaksız, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile yaptıkları görüşmenin ardından mahallerinde uzun süredir var olan imar sorununun çözüme kavuştuğu açıkladı…

Konuya ilişkin basın açıklamasın da bulunan Yenimahalle Muhtarı Ayhan Yılmaz ve Zafran Mahalle Muhtarı Selahattin Kuşaksız, Yenimahalle ve Zafran Mahallesi’nde uzun yıllardır var olan ‘imar’ sorununun çözüme kavuştuğu kaydedip, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ederek şunları kaydetti; “Yıllardır çözüme kavuşturulması beklenen Yenimahalle ve Zafran Mahallesi’nin imar sorunu bugün itibariyle çözüme kavuşturulmuştur. Yeni Mahalle Muhtarlığı ve Zafran muhtarlığı olarak birlik ve beraberlik içerisinde büyük mücadeleler sarf ettik. Nihayetinde girişimlerimiz sonuçlandı ve bu sorunun çözümü bizim dönemimizde gerçekleşti. Tapu kayıt belgesi veya tapu tahsis belgesi olan vatandaşlarımızın, ellerinde bulunan belgelerde Belediye yazıyor ise bugünden itibaren Elazığ Belediyesinin binasına giderek satış alabilirler.
Belgelerinde belediye haricinde, bir kurum ortaklığı var ise yaklaşık 2 ay sonra Millî Emlak’tan satışlarını alabileceklerdir. Bu süreçte emeği geçen başta Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Editör: İzzet TUMAY