AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Milletvekilleri Sayın Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu ve İl Özel İdare Genel Sekreteri  Ali Şiş ile birlikte
Diyarbakır Yolu Güzergahı Gezin Bölgesi, 
Plaj Köyü, 
Hazar Gölü çevresinde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Nazırlı incelemeler sonucunda, " Buralarda ki yaşanan sıkıntıların farkındayız yapılması gerekeni de biliyoruz en kısa sürede çalışmalarımıza başlayacağız. Amacımız Elazığımızın değeri olan Hazar Golünü ve çevresini temiz tutup kaçak yapılaşmaya engel olmaktır." dedi.

NAZIRLI İZZETPAŞA'DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARADA

Milletvekili Nazırlı sabahın erken saatlerinde İzzetpaşa'da esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Nazırlı, " İzzetpaşa Camii Çay Ocağı'nı ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Samimiyet ve muhabbet dolu anlar yaşadık. Elazığ'ımızın kadirşinas insanı için ne yapsak az." dedi.
 
NAZIRLI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı kurum ziyaretlerine Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu'nu makamında ziyaret ederek başladı.Ziyarette  Büyüyen ve gelişen bir şehir olan Elazığ'ın ihtiyaçları konuşuldu.

Nazırlı ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürümü Sayın Mehmet Yiğit'i ziyaret ederek devam etti. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ile birlikte Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Yiğit ile birlikte incelemelerine devam eden Milletvekili Nazırlı Sürsürü Mahallesi'nde yapımı devam eden Aziz Gül Ortaokulu'nu ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Editör: İzzet TUMAY