Program sunduğunu zanneden haysiyet fukarası Utku ENGİN isimli şahsın sunduğu Tutkum Boğuşmak Show programında Elazığ’a yönelik aşağılayıcı sözlerin kullanılmasının ardından tepkiler artarak devam ediyor

Utku Engin’in sunduğu Tutkum Boğuşmak Show programına katılan bir kadın, Elazığ ile ilgili söz aldı. 

Utku Engin, Elazığ’dan programında aşağılayıcı sözlerle bahsetti. “Belalı erkeği Elazığ’dan çıkmayınca göremiyorsun gibi bir şey, Elazığ’da bir sorun var Polat, Elazığ zengin bir şehir mi, Elazığ yarımada, bu post truth çağında yaşamak korkunç, Tatlı zeytinyağlı yemek yiyip şarap içen amcaların diyarı Elazığ” gibi cümleler kullanarak adeta Elazığ’ı yerdi. 

‘SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE...’’ 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI, sosyal medya hesabından Utku ENGİN’e tepkisini, ‘’Mevlana der ki; ‘bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye’…’’ sözleriye dile getirdi. 

‘HAYSİYET FUKARALARI’’ 

Programın ardından Yalova Elazığlılar Dernek Başkanı Mehmet Aksu da tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Başkan Aksu, yaptığı açıklamada, “Bu haysiyet fukaralarının söylemleri asla kabul edilemez. Bu aziz şehri ve insanını yermeye çalışan zavallı şahısları da şiddetle kınıyorum” dedi. 

SALDA GÖLÜ JEOLOJİK MİRAS LİSTESİ’NE GİRDİ SALDA GÖLÜ JEOLOJİK MİRAS LİSTESİ’NE GİRDİ

Editör: İzzet TUMAY