Karşıyaka TOKİ Konutları’nda uzun süredir yaşanan ısınma problemi AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ’in çalışmalarıyla kısmen çözüldü ve sökülen doğalgaz sayaçları geçte olsa takıldı. Gazeteniz TURAN’a, Karşıyaka TOKİ Konutları’nda yaşanan sorunları Aziz DEMİRELLİ anlattı… 

0-73

KARŞIYAKA TOKİ KONUTLARI’NDA AYLAR SONRA OLUMLU GÜNLER…  

Karşıyaka TOKİ Konutlarında görevli site yöneticisinin hak sahiplerinin yatırdıkları doğalgaz faturalarını yatırmamasından kaynaklı yaşanan ısınma problemi Ak Parti Milletvekili Erol KELEŞ’in günler süren çalışması sonucunda netice verdi. Geçtiğimiz hafta Genel Müdür ile telefon trafiği yaşayan Erol KELEŞ Karşıyaka Mahalle muhtarını da arayarak AKSA tarafından sökülen sayaçların gece yeniden takılacağını duyurdu. 

SİTE YÖNETİCİSİNİN İSTİSMARI VE 439 DAİRE, 16 İŞ YERİ MAĞDUR!  

Vatandaşın günü gününe yatırdığı faturaların site eski yöneticisi tarafından AKSA Doğalgaz firmasına yatırılmadığı için firma TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların sayaçlarını sökmüş, hak sahiplerinin TOKİ’ye itiraz etmeleri karşılık bulmamış konu Milletvekillerine kadar taşınmıştı. Konuya ilişkin Karşıyaka TOKİ Konutları’nın eski yöneticilerinden Aziz DEMİRELLİ Gazeteniz TURAN’a önemli açıklamalarda bulundu…  

1-95

AZİZ DEMİRELLİ; ‘’YÖNETİCİ BİZLERİ MAĞDUR ETMİŞTİR VE TOPLAM BORÇ 840 BİN TL!’’  

Uzun yıllardır Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayan ve Karşıyaka TOKİ Konutları’nın eski yöneticisi Aziz DEMİRELLİ Gazeteniz TURAN’a yaptığı açıklamalarda birçok iddia da bulunarak şunları söyledi; ‘’Ben uzun yıllardır Karşıyaka Mahallesi’nde oturuyorum ve bölgedeki herkes beni tanır. Karşıyaka TOKİ Konutları’nda 3-4 ay yöneticilik yaptım ve sonrasında hastalığımdan dolayı yöneticiliği bıraktım. Yönetici Faruk TOSUN benim istifamı kabul etmeyip, benden habersizce görevde tutmuş beni. Hatta ve hatta 2023 Yılı’nın dördüncü ayında benim yerime site yönetimi karar defterine imza atmış. Ben bu duruma savcılığa ilettim ve mahallemizde huzursuz bir şekilde oturuyoruz. Faruk TOSUN isimli yönetici bizleri mağdur etti. Ben yöneticilik yaparken sitemizde sorun yoktu fakat ben yöneticiliği bıraktıktan sonra birçok sorun ortaya çıktı. Doğalgazın kesik olmasının nedeni AKSA’ya ödenmemiş faturalar ama biz bu faturaları yöneticimize ödedik. Benim anlamadım sorun şu aslında, AKSA bizlere gelip faturalarınız ödenmiyor doğalgazınızı keseceğiz deseydi bizler uyanırdık ve önlem alırdık. Bu kadar mağdur olmazdık. Bizim faturalar uzun bir süre ödenmemiş fakat biz sayaçlarımız sökülünce öğrendik bu durumu. Karşıyaka TOKİ Konutları’nın toplamda 840 bin TL doğalgaz borcu var.’’ Dedi. 

2-40

‘’YAŞANAN SORUNLAR YARGIYA İNTİKAL EDECEK VE 439 DAİRE, 16 İŞ YERİ MAĞDUR!’’   

Yaşanan sorunlar ve sıkıntılar hakkında iddialarda da bulunan Aziz DEMİRELLİ açıklamalarını şöyle sürdürdü; ‘’Bizleri mağdur eden yönetici hatta ve hatta naylon fatura kullanmış, bir iş yapılmadan iş yapılmış gibi göstermiş. Bizler sürekli para ödedik ama ortada hiçbir şey yok. TOKİ Konutları’na bu yöneticileri bela edenler acaba nasıl hesap verecek? Bizler kaç aydır soğuktayız. Elektrikli sobalar ile ısınmaya çalışıyoruz. Bizlere yazık günah değil mi? Yönetici Faruk Bey, Karşıyaka TOKİ Konutları’nı bıraktıktan sonra bizlere yönetici olarak İrem Hanım ve İbrahim Bey isimli yöneticileri getirdi. Buradaki tüm sorunlar Faruk isimli yöneticiden çıktı. Biz yetkililerden sorunlarımızı tam anlamıyla çözmelerini istiyor ve AK Parti Elazığ Milletvekilimiz Sayın Erol KELEŞ’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlerin her zaman yanında oldu ve bizim yaşadığımız tüm sorunları inşallah tam anlamıyla çözecektir.’’ Diye konuştu.  

  

Editör: İzzet TUMAY