Dün yoğun bir katılımla gerçekleştirilen MHP Elazığ Belediye Başkan Aday Tanıtım töreninde konuşan MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, konuşmasının satır arasında değindiği Elazığ’a Et Balık Satış Mağazası şubesi açılması konusu kamuoyunda büyük takdir topladı. 

Şubenin Elazığ’a açılması için uzun zamandır büyük uğraş verdiği Elazığ kamuoyu tarafında yakinen bilinen IŞIKVER, Türkiye’deki 18. Et Balık Satış Mağazasını Elazığ’da açılmasının önünde ki en büyük engelin yer tahsisi yapılmaması olduğuna dikkat çekerek, ‘’Sokakta gezen herkese birer tane dükkân verdiniz, her derneğe bir oda verdiniz, bir bina verdiniz... Biz vatandaşa neden ucuz et yediremiyoruz?” dedi. 

"Bugün gitmediğimiz Bakanlık sayısı ya birdir ya da ikidir. Özellikle size bir şey söyleyeceğim, Et Balık Kurumu’na gittik. Genel Müdürüne gittik, dedik ki vatandaş burada hijyen koşullarda ucuz fiyata et yesin. Türkiye’deki 18. Et Balık Satış Mağazasını Elazığ’da açalım. İnanın beş sene boyunca Sayın Belediye Başkanımıza yetkide verilmişti. Bizim Belediye Meclis grubumuzda, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Belediye Meclis grubu da tam destek vermişti. Yetkiyi aldılar dört yıldır bekliyoruz, vatandaş ucuz et yiyecek. Yapamadılar, birkaç kez Meclis de konusu da oldu. Yanlışsam çıkıp düzeltsinler, yapamadılar. Ama şimdi biz yaptık, dört aydır bekliyoruz, neyi bekliyoruz, Belediye bir yer verecekte garibanlar ucuza et yiyecek. Bunu sizin takdirlerinize bırakıyorum böyle olur mu? Bu Belediyenin bir dükkân verecek yeri yok mu? Sokakta gezen herkese birer tane dükkân verdiniz, her derneğe bir oda verdiniz, bir bina verdiniz, Biz Vatandaşa neden ucuz et yediremiyoruz” dedi. 

Editör: İzzet TUMAY