Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan alçak saldırının 8. Yılında teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini vurgulayan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci; “Vatanımızın birlik ve bütünlüğüne kasteden terör örgütlerine karşı her zaman dimdik ayakta duracağız. Şehitlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

V E Y S E L

''BU HAİN SALDIRI, UNUTULMAYACAK BİR YARA BIRAKTI'' 

İş İnsanı Demirci, mesajında Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik saldırının, sadece Elazığ halkı için değil, tüm Türkiye için unutulmaz bir acı bıraktığını belirterek; “18 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleştirilen bu hain saldırı, ülkemizin huzurunu ve güvenliğini hedef alarak milletimizin birlik ve beraberliğine zarar vermeyi amaçlamıştır. Ancak bu alçakça girişim, milletimizin teröre karşı olan kararlılığını daha da güçlendirmiştir. O gün yaşanan acı ve öfke hala yüreğimizde tazeliğini koruyor,” ifadelerini kullandı.

''ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK'' 

Terörle mücadelenin her zaman yanında olduklarını belirten İş İnsanı Demirci, “Bu hain saldırıda şehit düşen kahraman polislerimiz ve masum vatandaşlarımız, vatanımız için canlarını feda etmiştir. Onların kanı yerde kalmayacak, milletimizin birliği ve beraberliği terör örgütlerine en büyük cevabı verecektir. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet duygularımızı ifade ediyorum. Vatanımıza, bayrağımıza ve milletimize karşı olan sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu uğurda atılan her adımın destekçisiyiz,” dedi.

Editör: Deniz TURAN