İzzet TUMAY - AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Gazeteniz TURAN’a yaptığı açıklamada; ‘’Son dönemde yaptığımız girişimler ve çalışmalarda birçok ilçede olduğu gibi Sivrice ilçesinde de var olan sorunları birer birer çözüme kavuşturuyoruz. Ülkemiz başta olmak üzere ilimiz için durmaksınız çalışmaya, sorunları çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz.’’ Dedi.

 EROL KELEŞ; ‘’SİVRİCE’NİN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR!’’

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Gazeteniz TURAN’a yaptığı açıklamada; ‘’Son dönemde yaptığımız girişimler ve çalışmalarda birçok ilçede olduğu gibi Sivrice ilçesinde de var olan sorunları birer birer çözüme kavuşturuyoruz. Ülkemiz başta olmak üzere ilimiz için durmaksınız çalışmaya, sorunları çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz.’’ Dedi.

Millete olan sorumlulukları gereği durmaksızın çalıştıklarını belirten Milletvekili Erol KELEŞ, ‘’Elazığ genelinde olduğu gibi kentin dört bir yanında var olan sorunların çözümü adına son dönemlerde ciddi çalışmalar yaptıklarını, sürekli saha olduklarını belirterek, ‘’Ülkemiz başta olmak üzere ilimiz için durmaksınız çalışmaya, sorunları çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz.’’ Diye konuştu.

ÖZEL KELEŞ4

‘’SİVRİCE’NİN GÜZELLİKLERİNİ TEHDİT EDEN UNSURLAR ORTADAN KALDIRILIYOR’’

Sivrice ilçesi Hazar Gölü çevresinde bulunan Plajköy sahil şeridinin, doğal güzellikleriyle tanındığını, zamanla sahilin sürekliliğini önleyen yapıların ve engellerin işgal meselesi ortaya çıkardığını belirten Vekil KELEŞ, kontrolsüz yapılaşma ve işgallerin, çevre ve doğa tahribatına yol açtığını ve sahilin doğal güzelliğini tehdit eder hale geldiğini ve bu nedenle, İl Özel İdaresi’nin sahilin sürekliliğini sağlamak ve doğal dengeyi korumak amacıyla gerekli adımları atmaya başladığını belirterek, ‘’Hazar Gölü çevresinde bulunan Plajköy sahil şeridi, doğal güzellikleriyle tanınırken, zamanla sahilin sürekliliğini önleyen yapıların ve engellerin işgali meselesi ortaya çıkmıştı. Kontrolsüz yapılaşma ve işgaller, çevre ve doğa tahribatına yol açmış ve sahilin doğal güzelliğini tehdit etmişti.  Bu nedenle, İl Özel İdaremiz, sahilin sürekliliğini sağlamak ve doğal dengeyi korumak amacıyla gerekli adımları atmaya başladı. İlk aşamada tel, çit, duvar vb. yapıların ilk bölümü kaldırılırken, ilerleyen günlerde geri kalan işgal ve ruhsatsız yapılarla ilgili işlemleri sürdürmeye devam edecek. Zaten 20 Eylül tarihinde Sivrice İlçe Başkanlığımızın haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısında; İl Başkan Yardımcılarımız, İl Genel Meclis Üyemiz ve teşkilat mensuplarımız ile beraber, İlçe Başkanımız Sn. Nafiz YEREBASAN ve ilçe yönetimimiz ile bir araya gelmiştik.  Toplantıda, ilçe teşkilatımızın aktif çalışmaları ve geleceğe yönelik planlamaları hakkında önemli konuları ele alarak görüş alışverişinde bulunmuştuk. AK Parti olarak, ilçemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.’’ Dedi.

ÖZEL KELEŞ5

‘’GÜNEY SAHİL YOLU, ARTIK DAHA KONFORLU BİR ULAŞIM SUNACAK’’

Elazığ'ın doğal güzelliği ve turizm cenneti Hazar Gölü çevresine yapılan hizmetlerin devam ettiğini belirten Milletvekili Erol KELEŞ, sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerinin başlattıkları toplamda 23 kilometrelik, Maden-Hazar yolundan başlayıp Sivrice merkeze ulaşan Güney Sahil Yolu, artık daha konforlu bir ulaşım sunacak. Bitümlü Sıcak karışım asfalt yapımına başlanan, toplamda 23 kilometrelik yolun tamamının bitirilmesi hedefleniyor. Bu konumuzun dışında bir diğer önemli konumuzda; Sıfır atık projesi. Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayesinde büyümeye devam ediyor ve küresel bir harekete dönüşüyor.  Bu kapsamda Türkiye Jokey Kulübü, Elazığ Hipodromu'nda önemli bir projeye imza atarak Sıfır Atık Projesine desteklerini gösterdi!  Atıkları kaynağından ayrıştırarak ekolojik, çevreci ve ekonomik katma değer yaratmayı amaçlayan sıfır atık projesi kapsamında, hipodrom tesislerinde kullanılan atıkları geri dönüşüme kazandırarak bir "Geri Dönüşüm Parkı" oluşturuldu. Projemize "Atıkları Değerlendirelim, Parklarda Sevgiye Dönüştürelim" sloganıyla başlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

‘’HALK BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR!’’

Son olarak Gazeteniz TURAN’a yaptığı açıklamalarda halk buluşmalarının devam edeceğinin sinyalini veren AK Parti Elazığ Milletvekili Erol KELEŞ; “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” inancıyla gönüllere girmeye devam ediyoruz. Halk Buluşması programımız kapsamında kıymetli hemşerilerimiz ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Beklentilerini ve taleplerini dinleyip çözüm önerilerine ilişkin istişarelerde bulunuyoruz. Samimi sohbetlerde bir araya geldiğimiz her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum.’’ Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi