İzzet TUMAY - Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) Kadın Kolları tarafından Kurban Bayramı öncesi yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi ve et desteğinde bulunuldu. 

Ekran görüntüsü 2023-06-20 171821

Kurban Bayramı öncesi 55 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi ve et yardımında bulunmak için çalışma başlatıldı. Derneğin kadın kolları üyeleri, "Biz bize yeteriz" sloganıyla düzenli yardım ettikleri ve kendilerine ulaşan ailelerin evlerine giderek ihtiyaç listesi hazırladı. Üyeler, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere destek için gıda yardımlarını ailelere ulaştırıyor. 

Ekran görüntüsü 2023-06-20 171721

BAŞKAN TUBA ERDOĞAN: BİZ BİZE YETERİZ 

Ekran görüntüsü 2023-06-20 173004

ELSAD Kadın Kolları Başkanı Tuba Erdoğan, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerinin hanelerini Kurman Bayramına mutlu bir şekilde girmelerini sağlamak istediklerini belirterek, "ELSAD Kadın Kolları olarak bayram öncesi hedeflediğimiz 55 aileye gıda desteği için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve dağıtıma başladık. Bayram gelmeden bu ailelerimizi bir nebze de olsa mutlu etmeyi başardık. Paketlerde temel gıda malzemesi bulunuyor. Şimdiden tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. 

Editör: Haber Merkezi