ÖZEL HABER

ELAZIĞ’DA ‘HALK LOKANTASI’ ÇALIŞMALARI: TURAN GAZETESİ’NİN GÜNDEME GETİRDİĞİ PROJE HAYATA GEÇİYOR

Belediye, lokantanın kısa süre içinde faaliyete geçeceğini duyurdu ve bu girişim, Turan Gazetesi’nin de belirttiği gibi uzun süredir vatandaşların talep ettiği bir proje olarak öne çıkıyor...

Turan Gazetesi’nin gündeme getirdiği ve yurttaşların talebi doğrultusunda büyük bir beklenti yaratan ‘Halk Lokantaları’ projesi, Elazığ Belediyesi’nin adımlarıyla gerçeğe dönüşüyor. Enflasyonun artışıyla birlikte dışarıda yemek yemenin bir lüks haline geldiği bu dönemde, belediye uygun fiyatlarla hizmet verecek lokantalar için çalışmalarını hızlandırdı.

ŞEHİR LOKANTASI’NDA GERİ SAYIM BAŞLADI

Elazığ Belediyesi, sağlıklı ve ekonomik bir menüyle hizmet sunacak “Şehir Lokantası”nı kısa süre içinde açmaya hazırlanıyor. Daha önce Et ve Süt Kurumu ürünlerinin uygun fiyatlarla halka ulaştırıldığı Et Satış Mağazası’nı hayata geçiren belediye, şimdi de uygun fiyatlı yemek hizmeti sunmak amacıyla lokantayı açma çalışmalarını tamamladı.

AHMET TEVFİK OZAN FUAR MERKEZİ’NDE HİZMET VERECEK

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılacak olan Şehir Lokantası, 300 metrekarelik alanda kuruluyor. Tekli, çift kişilik ve dört kişilik masalardan oluşan oturma düzeni ile, ızgara, sulu yemek, çorba, salata ve meyveden oluşan zengin bir menü sunulacak.

Belediye, lokantanın kısa süre içinde faaliyete geçeceğini duyurdu ve bu girişim, Turan Gazetesi’nin de belirttiği gibi uzun süredir vatandaşların talep ettiği bir proje olarak öne çıkıyor. Batman gibi komşu illerde uygulanan halk lokantası örneklerinin Elazığ’da da hayata geçmesi, ekonomik zorluklarla mücadele eden yurttaşlara önemli bir destek sağlayacak.