Elazığ'da objektif ve güvenilir yayıncılık anlayışı ve gündem belirleyen haberleriyle her kesimin beğenisini kazanan ELAZIĞ SONSÖZ Gazetesi, 4. yayın yılını kutluyor. 

22 Temmuz 2020 tarihinde yayın hayatına başlayan ELAZIĞ SONSÖZ Gazetesi, 4. yayın yılına yenilikler ile birlikte giriyor. Yeni yayın yılına yenilenen yüzü ve güçlenen kadrosu ile giren ELAZIĞ SONSÖZ Gazetesi, geçen sürede gündem belirleyen haberleri ile şehrin birçok sorununun çözüme kavuşturulmasında öncü olma misyonunu daha ileri taşımayı hedefliyor. Yazılı basın ve internet haberciliğinde şehrin merakla takip edilen yayın organı olan ELAZIĞ SONSÖZ Gazetesi, yeni dönemde yeni atılımlar gerçekleştirerek hem teknik alt yapısını hem de kadrosunu güçlendirdi. 

MİLLETVEKİLİ KELEŞ: ONAY ALINDI! MİLLETVEKİLİ KELEŞ: ONAY ALINDI!

ELAZIĞ SONSÖZ Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Şağbanşua, basın hayatında tarihi bir birikime sahip Elazığ’da özgün, objektif ve güvenilir yayıncılık yapmaya özen gösterdiklerini belirterek; “Yayın hayatımızda 4 yaşına girdik. Geçen üç yıllık sürede özgün haberlerimiz ve köşe yazılarımız ile toplumun hemen her kesiminin güvenini kazanmaktan dolayı mutluyuz. Yanlışların karşısında durmaya, haksızlığa karşı olmaya, doğrulara destek vermeye gayret ettik. Güçlü ile değil haklı ile olduk, hakkı ve hakikati savunduk. Sözümüz ile şehrin gerçeklerini dile getirdik. Gündemi belirlemekle kalmadık, gündeme taşıdığımız sorunların çözümüne de katkı sağladık. Yeni dönemde daha güçlü alt yapımız ve yeni kadromuz ile her kesimin sesi olmaya devam edeceğiz. 4. Yaşımıza girerken daha da güçlendik. Binlerce okuyucumuzla büyük bir aile olduk. Yeni yayın döneminde yenilenen yüzümüz ve daha güçlenen kadromuzla yine gündemi belirlemeye, yine Elazığ’ın gür sesi olmaya devam edeceğiz. Bu güzel yolculukta bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman destekleyen tüm okurlarımıza, yazılarıyla bize güç veren kıymetli kadromuza, ilk günden beri aleni desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm gerçek dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi