İzzet TUMAY - Gazeteniz TURAN’ın bugün ‘Özel’ logosu ile ‘FIRAT ÜNİVERSİTESİ'NDE ÖĞRENCİLERİN YEMEK ÇİLESİ!’ başlığı ile yayımlanan haberin ardından AKP Elazığ Milletvekili Ejder AÇIKKAPI’dan konuyla ilgili açıklama geldi. 

Fırat Üniversitesi'nde eğitim-öğretimin yeni başladığı daha ilk günlerde öğrencilerin yemekhane önünde yemek sırası beklerken oluşturduğu uzun bekleme kuyruğu ile ilgili habere istinaden AÇIKKAPI, ‘’Bu konudaki hassasiyetiniz için öncelikle sorumlu davranışınıza teşekkür ediyorum. Bize ilettiğiniz konu ile ilgili şu bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum.  

‘’SIKINTI KISA BİR SÜREDE ÇÖZÜLECEK’’ 

Geleceğimiz olan ve ilimizde bulunan çok kıymetli öğrenci evlatlarımızın Üniversitemizin ilk günlerinde yaşadıkları bu sıkıntı ilgililerle görüşülmüş ve kısa bir süre sonra sona erecektir. Yeni gelen kıymetli öğrencilerimiz banka kartını sisteme tanıtmadığı için biraz kuyruk olmaktadır.  

‘’BANKA KARTLARINTANITILDIKÇA PROBLEM AZALACAK’’ 

Kartlar bankaya tanıtıldıkça bu istenmeyen problemler sona erecektir. Üniversitemizin yetkili birimleri konunun kısa sürede çözülmesi noktasında gerekli çalışmaları hassasiyet içerinde takip etmektedirler. Yeni öğrencilerimiz banka kartlarını ivedi olarak tanıttıkça söz konusu problemler azalacak ve olmayacaktır’’ dedi. 

Fırat Üniversitesi öğrencilerinin eğitim öğretime başladıkları daha bu ilk günlerde yemek konusunda yaşadıkları sorun ile ilgili haberimizin ardından sorunun çözümü adına harekete geçen başta Ejder AÇIKKAPI olmak üzere AKP Elazığ Milletvekilleri Mahmut Rıdvan NAZIRLI ve Prof. Dr. Erol KELEŞ’e Elazığ kamuoyu adına teşekkür ediyoruz. 

Editör: İzzet TUMAY