AK Parti Alacakaya İlçe Başkanı Mehmet Erol’dan sonra AK Parti Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak, görevden affını istedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Toprak, "Kıymetli hemşehrilerim, kıymetli yol ve dava arkadaşlarım. 2021 yılında başlamış olduğum AK Parti İlçe Başkanlığına bugün itibariyle sağlık sorunlarım nedeniyle  görevimden affımı talep ettim. Kuruluşundan itibaren gönül bağımız olan AK davamız Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük ve güçlü Türkiye mücadelesine katkıda bulunmak için ilçe teşkilatımız ile birlikte var gücümüzle çalıştık. Görevim boyunca birlikte çalışmaktan onur duyduğum başta İl Başkanım Sayın Şerafettin Yıldırım'a, mevcut ve geçmiş dönem Milletvekillerimize, değerli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifogulları'na, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Metin Bulut'a, İl, İlçe Yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Görevi devralacak dava arkadaşıma şimdiden başarılar diliyorum'' dedi. 

  

AK Parti'nin bir neferi olarak partimizin başarısı için her daim dua ve desteklerimi sürdüreceğim. Rabb'imden almış olduğum bu kararımın hayırlara vesile olmasını dilerim. 

  

Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım." 

Editör: İzzet TUMAY