İzzet TUMAY- Elazığ’ın Ağın ilçesinde son zamanlarda etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle ağaçlık bölgelere ulaşım sağlanan yollarda meydana gelen tahribatların giderilmesi adına çalışma yapıldı.   

0-48

Yapılan çalışmaları Gazeteniz TURAN’a anlatan Ağın Belediye Başkanı Ali USLU, olası bir orman yangınına müdahale etmek için önem arz eden yol temizlemesi ve düzenlemesi çalışması yapıldığını ifade ederek, ‘’Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince, yoğun yağışlar sonucunda İlçemizdeki ağaçlık alanların tahribata uğrayan yollarında çalışma gerçekleştiriyor. Olası bir orman yangınına müdahale etmek için önem arz eden yol temizlemesi ve düzenlemesi yapan ekiplerin görevlendirilmesinde başta Elazığ Orman Bölge Müdürümüz Muhammed Salih ÇETİNER olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.  

BAŞKAN USLU PERSONELE TEŞEKKÜR ETMEYİ DE UNUTMADI…  

İlçede yoğun bir tempoda gerçekleştirilen çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan USLU, sözlerine şöyle devam etti: ‘’4 senelik görev sürecimizdeki çalışmalarımızda; tadilat, tamirat, çevre düzenlemelerini, duvar örme işleri ve her türlü iş ve işlemlerini Belediye personellerimizle gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda yuvarlak çarşı yenileme, Fabrikada Badem kırma işleme paketleme tesisi, leblebi üretim ve paketleme tesisi, Lojmanlar ve misafirhanelerin inşaat işleri devam ettiğinden Belediyemiz şirketinde istihdam edilmek üzere Su ve kanalizasyon ustası, demir doğrama kaynakçı ustası ihtiyacımızı karşılamak için İŞKUR üzerinden 31.05.2023 günü yazılı ve uygulamalı sınav açtık. Sınavdan başarılı olan Fikret BAKAR ve Uğur AKDOĞAN iş başı yapacaklar. Daha öncesinde ise Mobilya ustamızı aynı şekilde İŞKUR üzerinden işe aldık. Mobilya ustamız Kenan FIRAT bizlere tek müracaat yapan kişiydi ve ilçemizde ikamet etmeye başladı. Personellerimize hayırlı olsun.’’ Dedi.   

Editör: Haber Merkezi