TURAN Gazetesi’nin 95’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle birçok kesimden gelen kutlama, destek ve tebriklerin kendileri için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı olduğunu belirten imtiyaz sahibi Murat TURAN; ‘’1 Mayıs 2024 tarihi itibariyle TURAN Gazetesi olarak 95. Kuruluş yılımıza ulaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadık. Bu bizim için büyük bir onur. Her başarı güçlü bir ekip çalışmasının sonucudur. En büyük hedeflere ekibimizle ve her daim desteklerini bizlerden esirgemeyen değerli Elazığlı hemşehrilerimiz ile birlikte ulaşıyoruz. Çünkü biz her zaman Elazığ için en iyisini ve en güzelini yapmaya çalışan güçlü bir ekibiz.’’ Dedi. 
L K H Ç J G H F G


MURAT TURAN'DAN TEŞEKKÜR!  
TURAN Gazetesi geçtiğimiz hafta 95. Yayın yılını büyük bir coşkuyla kutladı. TURAN Gazetesi’ne yüzlerce kutlama mesajı gelirken, Elazığlı vatandaşlar bir kez daha asırlık gazetelerini bağrına bastı. TURAN Gazetesi imtiyaz sahibi Murat TURAN, Elazığlı vatandaşların desteklerinden dolayı büyük bir mutluluk ve şeref duyduklarını belirterek bir teşekkür mesajı yayınladı…   

ELAZIĞ’DA 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ ELAZIĞ’DA 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ


MURAT TURAN; ‘’ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİZİN TEVECCÜHLE 100. YILIMIZA YÜRÜYORUZ!’’  

Geçtiğimiz hafta 95 yaşına giren TURAN gazetesine birçok destek ve tebrik mesajının geldiğini belirterek bir teşekkür mesajı yayınlayan imtiyaz sahibi Murat TURAN şunları söyledi; ‘’1 Mayıs 2024 tarihi itibariyle TURAN Gazetesi olarak 95. Kuruluş yılımıza ulaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadık. Bu bizim için büyük bir onur. Her başarı güçlü bir ekip çalışmasının sonucudur. En büyük hedeflere ekibimizle ve her daim desteklerini bizlerden esirgemeyen değerli Elazığlı hemşehrilerimiz ile birlikte ulaşıyoruz. Çünkü biz her zaman Elazığ için en iyisini ve en güzelini yapmaya çalışan güçlü bir ekibiz. Bizleri bu mutlu günümüzde gerek yayımladıkları tebrik mesajlarıyla gerekse destekleriyle yalnız bırakmayan başta tüm hemşehrilerimiz olmak üzere, bürokrasimize ve basın kuruluşlarımız olmak üzere herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Birlikte başarı merdivenlerini tırmandığımız nice yıl dönümlerine.” Diye konuştu. 
 
 

Editör: İzzet TUMAY