GÜNDEM

YILDIRIM'IN ANKARA TEMASLARI!

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 167. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. 

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş,  Ejder Açıkkapı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bakan yardımcıları Ömer Bulut ve Burak Demiralp’i ziyaret eden Başkan Yıldırım, Kale merkezli gerçekleşen deprem sonrası hasar gören binaların son durumu ve devam eden çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. 

Yıldırım daha sonra Elazığ Belediye Şahin Şerifoğulları ve Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile birlikte; AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk'ü ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 

Başkan Yıldırım ayrıca Ege Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Karataş ile birlikte; Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Mükerrem Aksoy'u ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yıldırım; "Her Ankara ziyaretimizi şehrimiz adına en verimli şekilde gerçekleştirme gayretindeyiz. Valimiz, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte birlik ve beraberlik duygusunu en üst seviyede tutarak kurum ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İnşallah bu birlik beraberlikle şehrimizin sorunlarına kısa sürede çözüm bularak vatandaşlarımızın daha mutlu yaşamalarına katkı sunacağız. Ben ziyaretlerde bizleri misafir eden ve sabırla dinleyen Bakanlarımıza, Bakan Yardımcılarımıza ve bürokratlarımıza hemşerilerim adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.