TFF 3. Lig 2. Grupta ligin ilk yarısını 5. Sırada tamamlayan 3 Gen Holding Elazığspor ikinci yarı öncesi 27 Aralık’ta ilimizde toplanacak ve ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.

3Gen Holding Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp YILDIRIM, ikinci yarı planlamasını yaptıklarını ve bu plana bağlı kalarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek; “Takımımız ligin ilk yarısını 22 puanla 5. Sırada, grubun Play Off iddiası olan takımlar arasında tamamladı. İkinci yarı öncesi takımımız yaptığımız hazırlık dönemi planlamasında 27 Aralık Çarşamba günü ilimizde toplanacak ve ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.” Dedi.

‘’KAMP YERİ NETLEŞMEDİ…’’

Açıklamalarının devamında kamp yerinin halen daha netleşmediğini belirten 3Gen Holding Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp YILDIRIM; ‘’İkinci yarı öncesi yaptığımız planlama kapsamında takımımızın ikinci yarı kampı için bazı görüşmelerimiz var. Bu görüşmelerimiz henüz netleşmedi. Teklif yaptık karşılığını bekliyoruz. Buna göre hareket edeceğiz. Biz sezona başlarken bu yıl için bir hedef belirledik ve bu hedefimize ulaşmak adına ligin ikinci yarısında da mücadelemizi sürdüreceğiz. Önümüzdeki günlerde netleşmesi durumunda kampımız hakkında açıklamada bulunacağız.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi