İzzet TUMAY- 2022-2023 Futbol Sezonu’nda 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazanan ve hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Rüstempaşaspor’un Kulüp Başkanı Hamit ERULAŞ yarım kalan hikâyeyi tamamlayacaklarını söyledi… 

 ‘’RÜSTEMPAŞASPOR'UN HİKAYESİNİ ANLATMAYA SAYFALAR YETMEZ!’’ 
 
Gazeteniz TURAN'a özel açıklamalarda bulunan Başkan Hamit ERULAŞ, “Rüstempaşaspor’un hikayesini anlatmaya sayfalar yetmez, biz 2017 yılında kurulup 4 sezon da 4 kupa kazandık ve Elazığ Amatörü’ne büyük heyecan yaşattık'' diyerek sözlerine şöyle devam etti; ‘’Devlerle mücadele ettik, ilk sezon Bal Ligi’ne çıktığımızda üniversite gibi bir devi karşımıza aldık ve 3 maçta da yenerek o zaman ki Bal Ligi hakkımızı kazandık yalnız tabi ki her zaman söylediğim gibi siyasilerin tutarsızlığı ve sözlerini yerine getirmemeleri yüzünden tabi bende insan sandım güvendim çünkü söz erkek adamın ağzından bir defa çıkardı biz öyle bildik öyle yaşadık. Biz herkesi kendimiz gibi bildik ama hata ettik ve o zaman ki süreç bizim için noktalandı.  Sonrası pandemi araya girdi kapımızın önünde istenmedik bazı olaylar oldu, bir cezaevi süreci yaşadık ve çıktık. Hikayemize kaldığımız yerden devam edelim dedik ama haklarımız elimizden alınmıştı.’’ Dedi.    
 IMG-20230811-WA0010


‘’UMUDUMU KAYMETMEDİM, İNANDIM VE 2 KUPAYLA TAÇLANDIRDIM’’ 

Rüstempaşaspor’un 2. Amatör Küme ve geçen sezon ki 1. Amatör Küme’deki mücadelesini anlatarak sözleri sürdüren ERULAŞ; ‘’Bir daha sıfırdan başlayalım dedik olur mu dedik bu tribünler dolar mı, insanlar bir daha inanır mı? dedik ve kendimi azmimi bildiğim için inandım ve bugün inancımın karşılığı olan emeklerimi son 2 senede son 2 kupayla tekrar taçlandırdım. İlimizi temsil etmek üzere tekrar BAL Ligine bir mahalle takımı olarak çıktık. Çok gururluyum ve çok mutluyum.’’ Dedi.  

IMG-20230811-WA0004
 
‘’ÇOK ZOR SÜREÇLERDİ BUNLAR, BAŞIMIZA GELMEYEN KALMADI’’ 
 
Rüstempaşaspor’un yaşadığı sorunlara da değinen ERULAŞ; ‘’Tabi çok zor süreçlerdi bunlar, kolay süreçler değildi. 2017 Rüstempaşaspor’un kurulumu ile bugün bu özel röportaja kadar geçen 6 senelik zaman diliminde başımıza gelmeyen kalmadı ama biz dik duruşumuzdan asla taviz vermedik. Bedelleri sonuçları ne olursa olsun doğru olanı yapmaktı ve doğru olanda davranış şekillerimizdi.’’ Açıklamasında bulundu.  
 
‘’BU SENE HEDEFİMİZ 3. LİG’’ 
Her sezon olduğu gibi 2023-2024 Futbol Sezonu’nda da Bölgesel Amatör Lig’de iddialı bir takım olduklarını açıklamalarına ekleyen Hamit ERULAŞ açıklamalarını şöyle sonlandırdı; ‘’Bu sene ki hedefimiz yine devlerle savaşıyoruz, Bingölspor, Viranşehir var. Bunların bütçeleri 20-25 Milyon ama biz yine her zaman ki gibi mücadelenin en üst safında yer aldık.  Demem o ki bizim hikâyemiz bitmeyecek hep devam edecek. Yani bu sene hedefimiz 3. Lig. Rakiplerimiz Urfa Viranşehir, Bingölspor. Kendi iç transferimizi olduğu gibi koruduk, dışarıdan birkaç transfer yaptık. Ama daha görüşmelerini sürdürdüğümüz 5-6 transferimiz var. Onları da zaten bu Bal Ligi statüsü açıklandıktan sonra bizde açıklayacağız.’’ Diye konuştu.  
Ayriyeten Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI’na teşekkür eden Başkan ERULAŞ, ‘’Belediye Başkanımız Sayın Şahin ŞERİFOĞULLARI her zaman kulübümüze destek oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm mahallelilerime, Avrupa'da yaşayan tüm Rüstempaşalı hemşehrilerimize de en içten saygılarımı sunar teşekkür ederim.’’ Dedi. 

Editör: Haber Merkezi