GÜNDEM

VALİ HATİPOĞLU: EVLERİMİZİ TÜRK BAYRAĞI İLE DONATALIM

HATİPOĞLU, ‘’Cumhuriyetimizin 101. Yılında Bayrağımızı Gururla Dalgalandıralım! Vatanımızın bağımsızlığının ve özgürlüğümüzün simgesi ay yıldızlı al bayrağımızı, Cumhuriyetimizin 101. yılında, milletçe omuz omuza bu büyük gurur ile evlerimize, işyerlerimize, araçlarımıza asalım'' dedi...

Elazığ Valisi HATİPOĞLU, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101'nci yılı münasebetiyle Elazığ halkının evlerini ve iş yerlerini Türk Bayrağı ile donatmalarını istedi. 

HATİPOĞLU, ‘’Cumhuriyetimizin 101. Yılında Bayrağımızı Gururla Dalgalandıralım! Vatanımızın bağımsızlığının ve özgürlüğümüzün simgesi ayyıldızlı albayrağımızı, Cumhuriyetimizin 101. yılında, milletçe omuz omuza bu büyük gurur ile evlerimize, işyerlerimize, araçlarımıza asalım. Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu mübarek topraklarda, Cumhuriyetimizin bize kattığı değerleri ve geleceğe olan inancımızı göstermek için, İnadına daha çok çalışacak , daha çok üreteceğiz diyen yiğitler için Cumhuriyet coşkusunu tüm şehrimize yaymak, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha vurgulamak için siz değerli hemşehrilerimizi Bayraklarımızı asarak bu gururu birlikte yaşamaya, ilimizi kırmızı beyaz renklere süslemeye davet ediyorum!’’ dedi.