Türk Büro Sen Elazığ Şube Başkanı Tarkan Ömer BANKUR, Türkiye Kamu-Sen’in kuruluşunun 31. Yılı nedeniyle bir açıklama yaptı. 

BANKUR, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘’1992 Yılından günümüze hakkı savunan, Hak için mücadele eden sendikamız kurulduğu gün kendine belirlediği prensipleri bugünde muhafaza etmektedir. Üstlendiğimiz görevin bilincinde, her daim üyelerimizin hakkını savunacağız. “Bizim ilkemiz, Önce Ülkemiz” felsefesini kendine düstur edinerek, alın teri ve emeğin kıymetini her şeyin üstünde tutan, hiçbir baskıya boyun eğmeyen bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Kanunlar çerçevesinde ahlaklı bir sendikacılıktır anlayışımız. İtibarımız, teşkilâta sadakâtimizle müstesnâdır. Sendikal hareketimizi, yalnızca kendilerinden mütevelli zannedenlere, kumdan bir kale gibi unufak olduğu lâhzalara şahitlik ettik. Tüm vasıflarımız ve sıfatlarımız, teşkilâtçılık ruhumuzun gereğidir. Gücümüzü üyelerimizden ve şanlı mazimizden alıyoruz. Sendikal varlığımız, kadim duaları bağrında saklayan, müreffeh bir geleceği muştulayan, mukaddes bir harekettir. Bölmedik, bütünledik. Her birimiz tembihli kılıç, hepimiz besmeleli şahmerdanız... Dün ne dediysek yarında aynısı için mücadele edeceğiz. Köşesinde sinsi planlar yapanlar unutmasın ki, Yarına bırakacağız ama yanınıza bırakmayacağız. 
Dalımızı kırmaya çalışanın ağacını kökünden sökeceğiz. 
Kaçmayacağız, 
Satmayacağız, 
Başaracağız. 
Dünya durdukça bayrağımızın göklerde dalgalanması, Türk memurunun dinmeyen sesi, hak mücadelesinin yılmaz neferi olan Türkiye Kamu-Sen’imizin baki kalması dileklerimle Konfederasyonumuzun kuruluşunun 31. yılını kutluyorum. Var olsun Türkiye Kamu-Sen. 
Ne Mutlu Türküm Diyene.’’ 

Editör: Haber Merkezi