TÜMKİAD Elazığ Şubesi tarafından örnek bir etkinliğe imza atılarak, Elazığ Sevgi Evlerinde kalan çocukların kışlık ihtiyaçları giderildi. 

‘’Tüm vatandaşlarımızın duyarlı olup sevgi evlerinde kalan çocuklarımıza el uzatmalarını ve onların yüzündeki tebessümü görmelerini gönülden arzuluyorum’’ diyen TÜMKİAD Elazığ Şube Başkanı Osman ÖZÇELİK, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’TÜMKİAD İşadamları Derneği olarak, Cumhuriyetimizin 100. yılında geleceğimize yön verecek umudumuz olan sevgi evlerinde yaşayan çocuklarımızın kışlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla buradayız.

3197dfcf-42f3-4880-8592-106536c909b4

Devletimizin şefkatli ellerinde büyüyen bu yavrularımız bizim umut kaynağımızdır. İnanıyorum ki yapılacak her türlü yardım, bu çocuklarımızın geleceğine ışık tutacaktır. Tüm vatandaşlarımızın duyarlı olup sevgi evlerinde kalan çocuklarımıza el uzatmalarını ve onların yüzündeki tebessümü görmelerini gönülden arzuluyorum. Ayrıca, Tumkiad ailesi olarak çocuklarımızın her daim yanında olduğumuzu da belirtmek isterim. Tebessümün bedava olduğunu söyleyen Tebrizi'nin güzel bir sözü vardır: "Tebessüm alanı mutlu eder, veren üzmez." Bu anlamda, iş dünyası olarak daima bu ülkenin evlatlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz.’’ 

Editör: İzzet TUMAY