GÜNDEM

‘’REFAH’IN VAKTİ GELDİ’’

Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim ORMANOĞLU, ''Genel Başkanımız Fatih ERBAKAN ve beraberindeki heyeti samimiyetle karşılayan tüm Akçakirazlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Dillerde türküler, ellerde çiçekler, Gönüllerde sevgiler, Refah’ın vakti geldi!’’ açıklamasında bulundu...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih ERBAKAN, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi. Parti üyeleri tarafından karşılanan ERBAKAN, ziyaretleri kapsamında Akçakiraz Belediyesi’ni ziyaret etti. 

Ziyaret ile ilgili bir değerlendirme yapan Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim ORMANOĞLU, ‘’Elazığ’a bir dizi ziyaret için gelen Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Gül ve Yeniden Refah Partimizin değerli teşkilatını Akçakiraz Belediyemizde misafir ettik. Genel Başkanımız Fatih Erbakan ve beraberindeki heyeti samimiyetle karşılayan tüm Akçakirazlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Dillerde türküler, ellerde çiçekler, Gönüllerde sevgiler, Refah’ın vakti geldi!’’ açıklamasında bulundu.