POLİTİKA

PROF. DR. EROL KELEŞ’TEN 2. TEKNOVA OSB MÜJDESİ 

Vekil KELEŞ, 2.Sanayi Sitesi’nin imza aşamasında olduğunu belirterek, 2. TEKNOVA OSB’yi de hayata geçireceklerini söyledi...

ASKON Elazığ Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ASKON 15. Ekonomi Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, 2.Sanayi Sitesi’nin imza aşamasında olduğunu belirterek, 2. Teknova OSB’yi de hayata geçireceklerini söyledi. 

Vekil KELEŞ, “İkinci Organize Sanayi diğer adıyla TEKNOVA dediğimiz sanayi sitesinde çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapıda yüzde 35’lik bir orana ulaştık. Burada da 266 adet sanayi parselinin 26 tanesi tahsis edilmiş 2 tanesi şuanda inşaat halinde 24 tanesi proje aşamasında ki bu oranda yüzde 50’ye denk gelmekte. Çok yakın tarihte Ağustos ayında da elektrik ve yapım ihalesini de gerçekleştirdik inşallah önümüzdeki yıl 2. TEKNOVA OSB dediğimiz bölgeyi de sanayicilerimizin kullanımına sunacağız. Şuanda bakan beyin imzasında çok kısa bir süre içerisinde de 2. Sanayi sitemizi de Elazığ’ımıza kazandırmış olacağız” dedi.