GÜNDEM

AKÇAKİRAZ'DA YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETSİZ ULAŞIM MÜJDESİYLE BAŞLIYOR

Göreve geldiği ilk günden itibaren yaptığı çalışmalar ile Akçakirazlı vatandaşların gönlünde taht kuran Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu, şimdi de okulların açılmasına saatler kala öğrenci ve velileri mutlu ederek, beldede ikamet eden lise öğrencilerinin, eğitim-öğretim yılı boyunca belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanabileceği müjdesini verdi...

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2024-2025 eğitim-öğretim yılı, "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" temasıyla hazırlanan açılış dersiyle yarın başlayacak.

Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu, okulların açılmasına saatler kala öğrenci ve velilere müjdeli bir haber verdi. Beldede ikamet eden lise öğrencilerinin, eğitim-öğretim yılı boyunca belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanabileceğini duyurdu.

Başkan Ormanoğlu, konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Sevgili Öğrenciler ve Değerli Aileler, yeni eğitim-öğretim yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Sizlere en iyi hizmeti sunmak için her zaman yanınızdayız. Beldemizde ikamet eden lise öğrencilerimiz, eğitim-öğretim yılı boyunca belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanabileceklerdir. Bu hizmetten faydalanmak için ikametgah belgesi, öğrenci belgesi ve 1 adet vesikalık fotoğrafınızı 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren belediyemizin yazı işleri birimine ibraz etmeniz yeterlidir. Hepinize başarılı, sağlıklı bir eğitim yılı diliyorum."

Bu uygulama, öğrenci ve aileler tarafından memnuniyetle karşılanırken, Başkan Ormanoğlu’nun eğitime verdiği destek bir kez daha vurgulanmış oldu...