Yerel seçimlere sayılı günler kala birçok isim Aday Adaylığını açıklarken, AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Nurullah YILDIZ hazırladığı projeler, yaptığı açıklamalar ve hem sosyal hem de siyasi kimliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor…  

YILDIZ, SEÇMENLERİN GÖNLÜNDEN GEÇEN İSİM OLMAYI BAŞARDI… 

Elazığ'ın emek, sanayi ve ticaret beldesi Yazıkonak'ta siyaset, 31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla heyecan ve hareketlilik söz konusu. Beldede siyasi partilerin birçoğu aday adaylığı sürecini tamamlarken, Ak Parti'nin deneyimli Belediye Başkan aday adayı Nurullah YILDIZ, mesleki tecrübeleri, Yazıkonak sevdası ve Yazıkonak'a hizmet etme arzuları ile birlikte beldedeki gençlere ve kadınlara yönelik sözleriyle seçmenlerin gönlünden geçen isim olmayı başarmış görünüyor. 

Ticari, beşerî ve siyasi hayatındaki hizmet ve başarıları ile doğduğu günden beri yaşamını idame ettirdiği Yazıkonak'ta belde sakinleri tarafından bilinen ve takdir edilen YILDIZ, belediye başkanlığı adaylığını açıklaması ile birlikte belde sakinleri açısından ayrı bir heyecan uyandırmışa benziyor…  

AK PARTİ’NİN HER KADEMESİNDE GÖREV ALMIŞ, ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPMIŞ BİR İSİM…   

Yazıkonak sakinleri, mesleğimiz gereği bilebileceğimizi düşünerek Ak Parti'den hangi ismin aday olarak gösterileceğini gazeteciler olarak bizlere soruyor? 

Elbette ki bizlerin bu soruya net olarak cevap vermemiz mümkün değil. Ancak Yazıkonak'ta adaylık için ismi geçenlerin, AK Parti’nin değirmenine buğday olarak girip, un olarak piyasaya sürüleceğini de tahmin edebiliyoruz. Ve tahminlerimizi o yönde hemşehrilerimizle paylaşıyoruz.  

AK Parti’yi diğer partilerden ayıran en temel özelliklerinden biri ‘vefa’ duygusuna ehemmiyet vermesi. AK Parti’nin partiye bağlılık ve hizmet etme anlayışında gelgitleri olmayan, görev verildiği takdirde bu görevi canla başla yapmaya çalışan, küsmeyen ve parti içerisinde varlığını, ağırlığının sürekliliğini koruyan isimleri ön planda tuttuğunu biliyor ve görüyoruz. 

YILDIZ YAZIKONAK’TA BİR ADIM ÖNDE 

Kurulduğu günden bu yana Ak Parti teşkilatının içinde yer alan, kendisini bu güçlü ailenin bir ferdi olarak tanımlayarak son görevi olan AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcılığına kadar uzanan hizmet sürecinde birçok kademede görev alan Yıldız, Yazıkonak'ta bir adım önde görünüyor. 

Nitekim gerçekleştirdiği saha çalışmalarında belde sakinlerinin kendisine gösterdiği teveccüh de bunu doğrular nitelikte. 

  

YAZIKONAK’TA SESSİZ VE KARANLIK GECEYİ AYDINLATAN YILDIZ 

Saha çalışmaları kapsamında gittiği her yerde belde sakinlerine; Sosyal, ekonomik ve ticari alandaki faaliyetlerinden edindiği profesyonel deneyim ve tecrübeleri, doğduğu günden beri yaşamını idame ettirdiği Yazıkonak Beldesinin hizmetine sunarak, Beldeyi her anlamda hak ettiği yere taşıyacağının altını çizen Yıldız, aynı zamanda Belde sakinlerinin her daim ulaşabileceği, Beldenin sorunlarını her platformda savunabilecek ve derdinin sadece hizmet olduğunun ısrarlı vurgusuyla, özellikle Beldedeki gençlerin ve kadınların dikkatini çekmesi, Belde sakinlerinden tam not aldığı yönünde yorumlanıyor 

Bu yönüyle aday adaylık sürecinde son düzlükte Nurullah Yıldız’ın ismi, Yazıkonak'ta sessiz ve karanlık geceyi aydınlatan bir yıldız gibi parlıyor. 

  

Editör: Haber Merkezi