AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI, şubat ayında sosyal medya hesabından STK’lara yönelik, "Elazığ Girişim Grubu" adı altında, Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi İstanbul'da ortak lojistik merkezi oluşturalım’’ çağrısında bulunduğunu ancak bu çağrıya ilimiz STK’ların kayıtsız kaldığını söyledi. 

Vekil NAZIRLI, ‘’Bu çağrıyı yaptığımız hiçbir STK bize dönüş yapmadı. En azından bir telefon açıp gayret edelim demediler. Bir telefon açıp nedir diye sormadılar. Elazığ’da birliktelik için gayret ediyoruz. Elazığ ilerlesin diye gayret ediyoruz. İş örgütlerimiz sessiz. Gördüğüm kadarı ile önlerindeki işten ziyade siyaset ile meşguller’’ diyerek tepkisini dile getirdi. 

Ekran Görüntüsü 2024 06 25 190541

VEKİL NAZIRLI NE DEMİŞTİ? 

‘’Elazığlı sanayicilerimize ve iş örgütlerimize açık çağrıda bulunuyorum’’ diyen NAZIRLI, paylaşımında, ‘’Elazığ'ımızda üretilen ürünlerimizi dünyaya tanıtmak, pazar bulmak ve şehrimize olan katkımızı artırmak için "Elazığ Girişim Grubu" adı altında, Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi İstanbul'da ortak lojistik merkezi oluşturalım. Takribi 100.000 m² kapalı alanda, sanayicilerimizin ürünlerini ortak lojistik merkezinde depolayarak dünyaya açılalım. Bir olduğumuz, beraber hareket ettiğimiz kadar güçlüyüz’’ ifadelerini kullanmıştı 

Editör: İzzet TUMAY