NAZIRLI SAHADA

AK Parti Elazığ Milletvekili M. Rıdvan NAZIRLI, Elazığ ziyaretlerine Harman Tepe Köyü ile başladı. NAZIRLI, "İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Ömer Faruk Çelik, Harman Tepe Muhtarı Sayın Ahmet Akkaya ve Sün Köyü Muhtarı Özkan Tan ile birlikte Sabri Durmuş beyin misafiri olduk. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

NAZIRLI, NÖBETE DEVAM EDİYOR


AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, yürütmüş olduğu #Elazığiçinnöbetteyim programı kapsamında Alacakaya İlçesindeydi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Alacakaya İlçesinde ki ziyaretlerine Alacakaya Kaymakamı Sayın Hamza Selçuk'u makamında ziyaret ederek başladı.

HÜKÜMET KONAĞI ve KONUT TALEBİMİZİ GEREKLİ YERLERE İLETECEĞİZ

Nazırlı, "Kaymakam Bey Hükümet Konağı talebi oldu Ankara'ya gittiğimiz de bu konuyla ilgili Bakanlarımıza Bakan Yardımcılarımıza talebimizi ileteceğiz. Hükümet Konağının yanı sıra bir konut eksikliği mevcut bu konuyla ilgili de Ankara'ya gittiğimiz de TOKİ Daire Başkanımıza konuyu ileteceğiz. Ne gerekiyorsa dün yaptık bugün de yapmaya devam edeceğiz. "dedi. 

DEVAM EDEN SORUNLAR ÜZERİNDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR 

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Alacakaya İlçesine yapmış olduğu ikinci nöbet programına nöbet yeri olarak sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu yere geçen Milletvekili Nazırlı vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Nazırlı, "Bugün kurum müdürlerimiz yanımızda onlarla birlikte sizlerin taleplerini ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için gayret edeceğiz. Yaptığımız nöbet programlarında görüyoruz ki bir çok sorunu çözülme kavuşturduk tabi ki hala devam eden sorunlarımız var bugün burada da çözülmeyi bekleyen devam eden sorunları çözmeye gayret etmek için buradayız her daim sahada olmaya,vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

NAZIRLI ETİ KROM İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Eti Krom Kef Maden İşletme Ocaklarını ziyaret etti. İşçilerle bir araya gelip sohbet eden Nazırlı, "Haklı davanızda çıkmış olduğunuz yolda bütün şehir İttifakıyla Muhalefeti şehrimizin bütün siyasileri, bürokratları, basın mensupları ile birlikte el ele vererek, bir olarak desteğimizi sonuna kadar verdik çalıştık çabaladık ve hakkınız olanı el birliğiyle Elazığ'ın vatandaşına yakışır şekilde hallettik. 
Elazığ'ın ve Elazığlının yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Editör: İzzet TUMAY