POLİTİKA

NAZIRLI PALU'DA

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI, "Elazığ İçin Nöbetteyim" programı kapsamında Palu'daydı. 

Milletvekili Nazırlı Palu ziyaretine AK Parti Palu İlçe Başkanı Murat Yıldırım ile birlikte Palu Seydili Köyü'ndeki TOKİ şantiyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı tarafından yürütülen "Elazığ İçin Nöbetteyim" programı kapsamında Palu'da vatandaşlarla bir araya gelen Nazırlı vatandaşların taleplerini dinledi. 

Nazırlı "Hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek muhabbet bağlarımızı güçlendirdik. Şimdi hemşehrilerimizin taleplerini yerine getirmek, sıkıntılarını gidermek için daha fazla çalışma vakti." dedi. 

Milletvekili Nazırlı nöbet programının ardından Palu Kaymakamı Hulusi Teke'yi makamında ziyaret etti. 

 Palu Kaymakamı Hulusi Teke ile birlikte tarihi alanları ziyaret eden Nazırlı'nın ilk durağı Yavuz Sultan Selim ile Çaldıran Savaşı'na katılarak büyük kahramanlıklar gerçekleştiren, Palu Fatihi Cimşit Bey'in türbesi oldu. Nazırlı ziyaretlerini: 

Fırat'ın Saklı Kenti Palu Projesi, 1100 yıllık tarihi olan Palu Zincirli Han, Palu Ulu Camii, Surp Musavoriç Kilisesini ziyaret ederek sürdürdü. 

Nazırlı, "Aziz şehrimizin tarihi ve kültürel miraslarını dünyaya tanıtmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 

Elazığ AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Palu Baltaşı Köyünde Baltaşı Muhtarı Mehmet Açıkoğlu ve vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Palu programını sonlandırdı.