İzzet TUMAY - Elâzığ merkez Güneykent Mahalle Muhtarı Necati KARATAŞ, mahallelerinde uzun zamandır yaşanan ulaşım sorunu ile ilgili önemli bir adım atıldığı söyledi. 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI ile görüşmelerinin ardından yaşanan ulaşım sorununu bir nebzede olsa çözme adına mahallenin 27 ve 63. bölgelerinin ulaşım sorununu rahatlatacak 2 adet otobüsün BMC Pınarbaşı tesislerinden Elazığ’a doğru yola çıktığını belirterek, ‘’Elhamdülillah bir sorunu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bunu belirtmek istiyorum; biliyorum yetmeyecek, büyük bir mahallemiz var yetersiz kalacak ancak biz yine mücadelemizi vereceğiz.  

2 YENİ OTOBÜS GÜNEYKENT’E HAYIRLI OLSUN 

İki yeni otobüsümüz mahallemize hayırlı olsun. Girişimlerimiz ve talebimiz doğrultusunda Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz Cemil Apaydın ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda bugün itibariyle Pınar başından şehrimize hizmet etmek için yola çıkan, Mahallemizin 27 ve 63 bölgesini ilk etapta rahatlatacak araçlarımız, bu hafta içinde inşallah Güneykent mahalle halkımızın hizmetine sunulacaktır. Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'na, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Cemil Apaydın'a ve Hareket Amiri Muhammed beye mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim’’ dedi. 

Editör: İzzet TUMAY