A Milli Takım’ın Gürcistan karşısında kazanmasıyla birlikte gözler ikinci maça çevrildi. Ay-yıldızlı temsilcimiz Avrupa Şampiyonası’nda ikinci karşılaşmasını Portekiz karşısında çıkacak. Ay-yıldızlılar, grubun favorisi olan Portekiz’i mağlup ederek üç puan almak istiyor. Gürcistan, Çekya, Türkiye ve Portekiz’in yer aldığı grubu ilk iki sırada tamamlayan takımlar doğrudan son 16 turuna adını yazdıracak. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda en iyi 4 grup üçüncüsü benzer şekilde son 16 turunda mücadele edecek. Roberto Martinez yönetimindeki Portekiz’de Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Pepe, Bernardo Silva gibi önemli isimler bulunuyor. Türkiye - Portekiz mücadelesi ise 22 Haziran Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

A MİLLİ TAKIM’DA HEDEF İLK İKİ SIRA

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar adını son 16 turuna yazdıracak.

En iyi 4 grup üçüncüsü de benzer şekilde son 16 turunda mücadele etmeye hak kazanacak. Grup maçları 26 Haziran’da sona ererken son 16 turu maçları 29 Haziran’da oynanacak.

Turnuvada 5 Temmuz'da çeyrek final ve 9 Temmuz'da da yarı final maçları başlayacak. EURO 2024'ün şampiyonu 14 Temmuz'da Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final maçıyla belli olacak.

EURO 2024 F GRUBU MAÇ PROGRAMI

18 Haziran Salı:

22.00 Portekiz-Çekya (Leipzig Stadı)

22 Haziran Cumartesi:

16.00 Gürcistan-Çekya (Volkspark)

19.00 Türkiye-Portekiz (BVB Stadı)

26 Haziran Çarşamba:

22.00 Gürcistan-Portekiz (AufSchalke Arena)

22.00 Çekya-Türkiye (Volkspark)

Editör: Haber Merkezi