AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Kavaktepe Köyü ve civarında ki 15 köy muhtarları ve köylülerin katıldığı bir toplantı düzenlendi.  

Toplantıya katılan AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, muhtar ve köy sakinlerinin sorunlarını dinledi. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, seçimden seçime vatandaşlarla bir araya gelen siyasi bir parti olmadıklarını kaydetti. Başkan Yıldırım, şehrin sorunlarını birlikte hareket ederek, çözüme kavuşturacaklarını ifade etti. Yıldırım, “Nasip olursa inşallah sizlerin gayreti desteğiyle 18. Seçim olan yerel seçimleri de çok iyi bir şekilde hazırlanarak layık olduğu şekilde belediye başkanlarımızı seçerek iyi bir oyla süreci tamamlamış olacağız. Bizler zaten durmuyoruz 28 Mayıs’ı bitirdik 29 Mayıs itibariyle yeni bir çalışmaya başladık.” Dedi. Ayrım yapmadan her kesime eşit hizmet götürme gayretinde olduklarını ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, talepleri yerinde dinleyerek, en kısa zamanda çözmeye çalışacaklarını söyledi. Açıkkapı, “21 yıl önceki anlayışımız ne ise bugün ve bundan sonraki anlayışımız da bu oldu. Ki bunun içindir ki 21 yıldır milletimiz liderimize ve siyasi hareketimize destek verdi. Bu anlayış sebebiyledir ki 21 yıl önce hayal edemeyeceğimiz hizmetleri bugün hem Elazığ’da hem de tüm Türkiye’de vatandaşımıza hizmet olarak sunmaya çalıştık. Elazığ’da bizlere destek oldu. Gayretimiz samimiyetimiz tevazuumuz devam edecek. Var ise eksiklerimiz yanlışlarımız onları onararak bundan sonraki süreçte de Elazığlı hemşehrilerimize hizmet götürmek konusunda daha fazla çalışacağız.” İfadelerini kullandı. Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş de konuşmasında Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine değindi. Keleş, “Artık herkesle kucaklaşma, bize uzatılan ellere yumruk değil bizde el uzatarak aynı şekilde bizim uzattığımız ellere de karşımızdakilerin aynı şekilde karşılık vermesini istiyoruz. Şuanda 2 aylık bir süreç milletvekili olarak başladık şunu açık olarak söylüyorum 3 milletvekili birlikte il başkanımız ve teşkilatımızla ciddi anlamda emek veriyoruz. Elazığ’ın bazı kronikleşmiş sorunları var bu sorunların çözümü noktasında ve yeni projeler açısındanda da ciddi bir emek var bunu samimiyetle söylüyorum gecemizi gündüzümüze katarak kendimize dert ederek bu süreci tamamlamaya çalışıyoruz.” Dedi.  

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Ömer Faruk Çelik, teşkilat olarak sürekli köyleri ziyaret edip, vatandaşlarla buluştuklarını kaydetti. 
 

Editör: Haber Merkezi