POLİTİKA

MİLLETVEKİLİ KELEŞ’TEN ALACAKAYA İLÇESİNE ZİYARET 

Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, buluşma programları kapsamında Alacakaya ilçesine giderek çeşitli ziyaretlerde bulundu, partili ve ilçe halkı ile bir araya geldi...

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, buluşma programları kapsamında Alacakaya ilçesine giderek çeşitli ziyaretlerde bulundu, partili ve ilçe halkı ile bir araya geldi. 

Gezi kapsamında AK Parti Alacakaya İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Vekil KELEŞ, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve heyet ile beraber, dava arkadaşlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. 

Vekil KELEŞ daha sonra Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı’yı ziyaret ederek ilçede yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Misafirperverliklerinden dolayı Başkan YAŞLI’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Daha sonra İlçe Kaymakamı Hamza SELÇUK’u ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vekil KELEŞ, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.