GÜNDEM

MİLLETVEKİLİ KELEŞ ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Keleş, Karakoçan’daki kongrenin ardından Yolçatı ve Başyurt mevkiilerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi...

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Karakoçan’da gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan İlçe Kongresi’ne katılarak, coşkulu bir kalabalıkla buluştu. Keleş, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti’nin toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir siyasi hareket olduğunu vurgulayarak, birlik ve dayanışma mesajları verdi. “AK Parti, samimiyetin, dayanışmanın ve birlikteliğin adresidir,” diyen Keleş, partinin yeni ilçe başkanı Ülküşan Özdemir ve ekibini tebrik ederek, başarı dileklerini iletti. 

Esnaf Ziyaretleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Selamları 

Keleş, Karakoçan’daki kongrenin ardından Yolçatı ve Başyurt mevkiilerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Keleş, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Gördüğü yoğun ilgi ve sıcak karşılamadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Keleş, “Her biriyle gönül bağı kurduğumuz değerli hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı. 

Mollakendi’de Projeler ve Fikir Alışverişi 

Milletvekili Keleş, Mollakendi beldesinde de vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Güntaşı Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda vatandaşlarla samimi sohbetler eden Keleş, bölgenin kalkınması için yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretleri kapsamında beldedeki iş insanı Ahmet Yılmaz’a da uğrayarak, çalışmalarında başarılar dileyen Keleş, “Kadirşinaslıkları ve hoş sohbetleri için tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum,” dedi.