GÜNDEM

MİLLETVEKİLİ KELEŞ, KOVANCILAR VE PALU’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

KELEŞ, gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafa hayırlı işler dileyerek, vatandaşlarla sıcak sohbetlerde bulundu...

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Palu ilçe programı kapsamında Kovancılar ve Palu’daki esnaf ile vatandaşları ziyaret ederek önemli temaslarda bulundu. Milletvekili Keleş, gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafa hayırlı işler dileyerek, vatandaşlarla sıcak sohbetlerde bulundu. 

Kovancılar’da Esnafa Ziyaret 

Milletvekili Keleş, Palu ilçesine doğru giderken Kovancılar’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Keleş, ilçe teşkilatıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek, bol kazanç dileğinde bulundu. Keleş, “Vatandaşlarımızla gönül bağlarımızı güçlendirdik, misafirperverlikleri ve sıcak sohbetleri için teşekkür ediyorum,” dedi. 

Palu’da Cuma Namazı ve Halkla Buluşma 

Milletvekili Keleş, Palu’da Esentepe Mahallesi’nde Hz. Ömer Camii’nde kılınan Cuma namazına katıldı. Namaz sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Keleş, sıcak bir ortamda gerçekleştirilen sohbetlerde Palu halkıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Keleş, “Hemşehrilerimizin güler yüzü ve misafirperverliği için minnettarım,” şeklinde konuştu. 

Palu Ortaokulu’nda Kermes Ziyareti 

Keleş, Palu Ortaokulu’nda düzenlenen kermese katılarak, öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi. Etkinlikte öğrencilerle sohbet eden Keleş, geleceğin teminatı olan çocukların eğitimine katkı sunan öğretmenlere ve ailelere teşekkürlerini iletti. 

Tarımsal Üretime Destek Projesi Kapsamında Depo Ziyareti 

Milletvekili Keleş, “İlçemizde Tarımsal Üretimi Artırıyoruz Projesi” kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Erzurum DAP Bölgesi destekli proje ile çiftçilere önemli bir destek sağlanacağını belirten Keleş, “Proje ile %70 hibe desteği ve %30 çiftçi katkısı ile toplamda 360 üreticimize 275.000 kg tohum dağıtımı yapılacaktır. Bu destek ile bölgedeki tarımsal üretimin artmasını hedefliyoruz,” ifadelerini kullandı. Proje kapsamında 150 üreticiye 3.200 dekar alanda 95.000 kg arpa tohumu, 100 üreticiye 2.350 dekar alanda 70.000 kg buğday tohumu, 55 üreticiye 3.437 dekar alanda 55.000 kg Macar fiği ve 55 üreticiye yem bezelyesi tohumu dağıtımı yapılacak. Keleş, emeği geçen herkese teşekkür ederek, çiftçilere bereketli bir sezon diledi. 

Akyürek Köyü’nde Vatandaşlarla Buluşma 

Milletvekili Keleş, Palu Kaymakamı, teşkilat mensupları ve kurum temsilcileriyle birlikte Akyürek Köyü’nde çevre köylerin muhtarları ve vatandaşlarıyla bir araya geldi. Köy halkıyla samimi sohbetlerde bulunup taleplerini dinleyen Keleş, köylerdeki ihtiyaçlar ve planlanan projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Keleş, “Hemşehrilerimizin gönül güzellikleri ve samimi sohbetleri bizleri mutlu etti. Kadirşinaslıkları için teşekkür ediyorum,” dedi.