İzzet TUMAY - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz 3Gen Elazığspor bu hafta kendi sahasında Batman Petrolspor’u ağırlayacak. Bugün Elazığ Atatürk Stadyumu’nda saat 15.00’te oynanacak müsabaka öncesi Batman’da çekildiği ve tamamen provokasyon amaçlı olan iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan bir video büyük tepki topladı. 

HEM ELAZIĞ'I SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ HEMDE ‘FAŞİSTLER’ DİYE SESLENDİ! 

Videoda, Batmanlı bir taraftar olduğunu ve ‘Biz Vikingler olarak biz Elazığ’a geliyoruz’’ diyerek Türkçe’yi katleden bir üslupla konuşmaya başlayan ve ayakta zor durduğu görülen kişi, Elazığspor taraftarlarına Faşist benzetmesi yaptı.

3053c770-3e68-478f-9b28-606e2b6a6fac

Yanında bulunan kişi veya kişilerin gaza getirerek konuşturduğu ve kendinde olmadığı için ayakta durmakta dahi zorlandığı görülen Batmalı taraftara sosyal medyadan gelen tepkilerin bazıları şöyle: 

BU PROVOKATÖRLERİ ELAZIĞ STADYUMUNA SOKMAYIN!

- Bu bulutların üstüne çıkmış. Hava açınca iner. Ama adam Elazığ’ı seviyor ki duble verenin zurnası çalıyor mübarek... 

- Bu daha ayakta duramıyor Elazığ’ın yolunu zor bulur. Ekranda gider yapar, üç gün sonra özür diler bu iki kelimeyi bir araya getiremeyen Türkçe katili... 

- Bunlara yorum bile yapmaya değmez bizim klasmanımızda tipler değil bunlar boş verin abi popüler yapmaya gerek yok bu Kofikleri..! 

Editör: Haber Merkezi