Elazığ’da ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret eden Keleş, yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Keleş, Göktaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 

Ardından Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Prof. Dr. Gökhan Artaş’ı ziyaret eden Keleş, hastanedeki güncel projeler ve sağlık hizmetlerindeki iyileştirmeler üzerine görüşmeler gerçekleştirdi. Başhekim Artaş’a görevinde başarılar diledi. 

Ziyaretlerine devam eden Keleş, Yol-İş Sendikası Elazığ 2 Nolu Şube Genel Sekreteri Ali Erdem ve sendika üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmede Elazığ’da devam eden projeleri görüşem Keleş, samimi misafirperverlikleri için teşekkür ederek, sendika çalışmalarında kolaylıklar diledi, ziyaretlerinin bir diğer durağı ise Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği oldu. Dernek Başkanı Gülnar Karagöl ve ekibiyle bir araya gelen Keleş, aile bütünlüğünü koruma ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusundaki çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti. Derneğin çocuk istismarıyla mücadele ve gençleri spora yönlendirme projeleri hakkında bilgi aldı. 

Editör: İzzet TUMAY