AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Elazığ’da muhtarlarla bir araya gelerek önemli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Elazığ Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret eden KELEŞ, Federasyon Başkanı Ahmet Gül ve federasyon üyesi muhtarların yeni dönemini tebrik ederek istişarelerde bulundu. 

Ardından Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Dernek Başkanı Murat Gülbasan ve dernek üyesi muhtarlarla bir araya geldi. Burada da muhtarların yeni dönemini tebrik ederek mahalli idarelerde yapılabilecek iş birlikleri ve çalışmaları değerlendirdi. 

Son olarak Tüm Elazığ Muhtarlar Derneği, Elazığ Muhtarlar Derneği ve Elazığ Belde Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden KELEŞ, Dernek Başkanı Necati Karataş ve diğer muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. Milletvekili Prof. Dr. Keleş, muhtarların yeni dönemini kutlayarak tüm muhtarlara misafirperverlikleri ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti, çalışmalarında başarılar diledi. 

YAŞAR, GENEL BAŞKAN MÜSAVAT DERVİŞOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ YAŞAR, GENEL BAŞKAN MÜSAVAT DERVİŞOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

Milletvekili KELEŞ, muhtarların demokrasimizin en temel taşlarından olduğunu ifade ederek, “Muhtarlarımız mahalle ve köylerimizin gerçek sorunlarını en iyi bilen kişilerdendir. Yerel yönetimlerin omurgasını oluşturan muhtarlarımız mahalle ve köylerin gelişmesi için büyük bir fedakarlıkla çalışıyorlar” dedi. Keleş, toplumun bel kemiği olarak hizmet eden muhtarlara teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar dileklerinde bulundu. 

Editör: İzzet TUMAY