Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı Ağustos ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla’nın katılımı ile gerçekleştirildi. 

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden seçilen Belediye Başkanları ile İl Teşkilat ve İlçe teşkilat mensupları katıldı. 

Genişletilmiş divan toplantısının açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Grup Başkanı Osman Cem Karahüseyinoğlu, Yeniden Refah Partisi’nin Elazığ’da güçlü bir yükseliş içerisinde olduğunu söyleyerek, bu yükselişin devam etmesi için gayretle çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti. 

31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden aday olarak seçimi kazanan Belediye Başkanları İbrahim Ormanoğlu, Zafer Altınışık ve Ebubekir Irmak, ellerindeki kısıtlı imkanlar ile vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını ifade ederek, iktidara gelmeleri halinde daha verimli çalışmalar yapacaklarını kaydettiler. 

KARAKUŞ: “İKTİDAR OLMANIN UMUDUYLA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ” 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş, parti çalışmalarını yürüttükleri ilk yıllarda kendilerini ciddiye almayan insanlara karşı bugünlerin umudu ile çalıştıklarını söyleyerek, bundan sonraki süreçte de iktidar olmak için gayret göstereceklerini ifade etti. 

Milletvekillerinin henüz esnaf kredi faizlerinin artış sorununa ve yarısı bizden kampanyasına yönelik bir çözüm bulamadığını dile getiren İl Başkanı Erhun Karakuş, vekillerin Elazığ’ın sorunlarına daha fazla ilgi göstermesi gerektiğini vurguladı. 

İl Başkanı Karakuş, Milletvekillerinin şehrin reel sorunları göz ardı ettiklerini belirterek, vekillerin vatandaşların ihtiyacı olmayan hususlara ilişkin bilgiler vermesinin Elazığ’a bir faydası olmadığını ifade etti. 

Elazığ’da hizmet bekleyen vatandaşların sorunlarına çözüm getirmek yerine yapılan başka çalışmaların anlatılmasının doğru olmadığını belirten İl Başkanı Erhun Karakuş, kısıtlı imkanlarla seçmenlerine hizmet götüren YRP’li Belediye Başkanlarını tebrik etti. 

Türkiye’nin ve Dünyanın oldukça zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, yaşanan zulümlerin Siyonizm destekçilerinin eli ile ortaya çıkartıldığını ifade etti. 

Editör: İzzet TUMAY